Прекрасният Брадли Лоури, който трогна футболните фенове по цял свят,

...
Прекрасният Брадли Лоури, който трогна футболните фенове по цял свят,
Коментари Харесай

Прекрасният Брадли Лоури получи посмъртно специална награда от BBC

Прекрасният Брадли Лоури, който трогна футболните почитатели по целия свят, получи посмъртно специфична премия по време на прочувствената вечер, отдадена на Спортна персона на годината на BBC.

Малкият почитател на Съндърланд умря през юли от невробластома - необичаен вид рак. Преди това обаче Лоури сграбчи сърцата на футболните почитатели по целия свят.

С няколко появявания като амулет, Брадли сътвори близко другарство с нападателя на Съндърланд Джърмейн Дефоу, посредством който историята на Брадли се популяризира по целия свят.

Неговите родители, Карл и Джема получиха премията "Хелън Роласон " от мениджъра на Англия Гарет Саутгейт и нападателя Хари Кейн.

Самият Дефоу не съумя да участва, защото по същото време играеше за Борнемут против Ливърпул.

Наградата се дава от 1999 година и е в памет на спортния публицист на BBC Хелън Роласон, която загуби борбата с рака на 43-годишна възраст.

"Не можем да разбираем какъв брой доста значи за нас това и колкото доста оценяваме поддръжката на всички в битката с тази продълщаваща болежка - това ни оказва помощ да ставаме от леглото заран. "

Родителите на Брадли се занимават с фондацията на името на сина си, а също така желаят да започват акция "За Брадли ", която да построи ваканционни домове за деца с неизлечими заболявания.

Призоваха за специфична премия за Дефоу поради ангелчето Брадли
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР