Прекалено дълго време трупах несправедливо негативи. В чисто човешки план

...
Прекалено дълго време трупах несправедливо негативи. В чисто човешки план
Коментари Харесай

Цветан Цветанов: Не съм участвал в задкулисие

Прекалено дълго време трупах незаслужено негативи. В чисто човешки проект постоянно съм бил безусловно наличен за всички хора, помагал съм на безусловно всички тези, които имат потребност.
Затова сега получавам такава поддръжка и по тази причина тези хора са част от плана ни. По-важното е, че когато искаш да направиш нещо, би трябвало да го направиш със съответните специалисти, да няма това водачество, което го има в остарелия политически план - ГЕРБ.
 Алексей Петров мина от тематиката шпионаж в интерес на Русия към Цветан Цветанов Алексей Петров мина от тематиката шпионаж в интерес на Русия към Цветан Цветанов
За съществено – съществено е, само че от позиция на анализаторите няма нищо изненадващо. " Шпионажът е втората най-стара специалност, същ...
Това съобщи в предаването Лице в Лице ефира на bTV Цветан Цветанов.
Трябва да има възобновяване на парламентаризма и на инстуционалното съгласуване по значими тематики, които са свързани с националната сигурност, разяснява той.
В задкулисие не съм взел участие и последните две години потвърждават това, добави Цветанов.
Не мога да настоявам, само че мога да кажа, че се сътвориха условия, които да бъдат в услуга на избрани стопански ползи. Това, което желаеме да прекратим е компания Автомагистрали, която от близо две години работи.
 Цветанов счита, че партията му ще е незаобиколим фактор Цветанов счита, че партията му ще е незаобиколим фактор
Не считам, че в политиката би трябвало да действаш с персонални нападки. Не съм се стремял да отделям гласоподаватели от ГЕРБ. Това съобщи водачът на...
Парите на данъкоплатците се вливат в тази държавна компания и по-късно те се разпределят на съответни компании, които извършват избрани поръчки, само че без да се организира конкурс. Има заобикаляне. Дават се поръчките на тези, които могат да обслужат избрани ползи. Много са бизнесите, които бяха унищожени по този метод, разяснява той.
Това, което е обезпокоително сега и е по отношение на идните избори е " Информационно обслужване ". Има тревога в доста хора дали тези избори ще се проведат почтено и дали няма да има някаква корист.
Защото всичко, което би могло да подсигурява прозрачността на изборния развой, то се саботира от днешното статукво и даже едно видеонаблюдение, което няма неприятно да снима момента на преброяването не се позволява. Защо - тъй като там могат да се създадат операции, да се опорочат протоколите.
Не е обикновено ЦИК да заседава под непрекъснато видеонаблюдение и в един миг ти да го ограничиш, в най-важния миг, когато се броят гласовете в изборната нощ. Това би била гаранция за бистрота на провежданите избори, уточни Цветанов.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР