Преживяхме няколко много трудни години. Изпитанията, на които бяхме подложени,

...
Преживяхме няколко много трудни години. Изпитанията, на които бяхме подложени,
Коментари Харесай

Проф. Мутафчийски: Предстои една година с много неизвестни

" Преживяхме няколко доста сложни години . Изпитанията, на които бяхме подложени, ни накараха да излезем от рамката и да погледнем на нещата от друг ъгъл. Сплотеността, взаимното доверие, споделените познания и несломимият дух обаче ни дадоха опция да приемем тези инциденти като благоприятни условия. И го направихме – почтено и с чест! ". Това споделя в своето новогодишно обръщение началникът на ВМА генерал-майор проф. доктор Венцислав Мутафчийски.



" Искам откровено и от сърце да благодаря на всички Вас , сътрудници, за куража и положените старания, с помощта на които ние успяхме да се оправим с всички провокации и ВМА продължава да е първа измежду първите ", сподели още ген. Мутафчийски. 

" Предстои една година с доста незнайни. Но съм уверен, че с нови сили и с премерени, само че уверени крачки ще реализираме още по-големи резултати и ще продължим да растем. Защото следваме вярната посока, имаме хрумвания и фантазии. Имаме тим от съидейници, устремени да доближат нови върхове по пътя към триумфа! ", споделя още началникът на ВМА. 

" Колеги, благодаря Ви за професионализма и всеотдайността! Горд съм, че се съхранихме като екип. Горд съм, че сме образец за всички! Желая на всички Вас и Вашите фамилии да бъдете здрави, да има вяра и благоденствие в домовете Ви ", пожела генерал-майор проф. доктор Венцислав Мутафчийски.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР