Преживели сте раздяла. Това винаги е болезнено, независимо дали сте

...
Преживели сте раздяла. Това винаги е болезнено, независимо дали сте
Коментари Харесай

ЛЮБОВ ИЛИ НЕРВИ: Завръщането на бившия е лош знак

Преживели сте разлъка. Това постоянно е мъчително, без значение дали сте се разделили със сълзи или с приятелско здрависване. Когато всичко свърши, постоянно сме обзети от горест и носталгия по отминалите щастливи времена. Отнема много време човек да пристигна на себе си.

Понякога цялостен живот не съумява да се възвърне напълно… И въпреки всичко животът продължава. Срещате различен, а някогашният остава в предишното. Може би даже сте съумели да подредите живота си, да се омъжите и да отглеждате чудесни деца.

В забързания ход на живота действате съгласно началния подтик – ходите на работа, грижите се за дома, децата, живеете живота си. И тъкмо тогава, когато минимум очаквате, получавате известие или позвъняване: „ Как си? Какво става с теб? ". Или даже: „ Може би ще се забележим? “ или „ Още те обичам, да стартираме изначало “.
свързани новини18374на 15.01.202218181на 09.12.2021
Няма значение по какъв начин наподобява изненадващото навлизане в персоналното ви пространство. Едно нещо е значимо: гласът от предишното е действителен. Той желае да се върне при вас. Вероятно топла вълна залива сърцето ви? Не бързайте с насладата, поучава " Хепи уомън ".

Ако някогашният се опита да се върне, това не постоянно е добър знак. И преди да се хвърлите с щастлив възклик в обятията му, психолозите предлагат да разберете аргументите за това, което се случва. Може би той не се връща при вас, тъй като е осъзнал, че сте дамата на живота му.

Ето някои други аргументи, заради които може да ви е потърсил още веднъж. И те въобще не са ласкателни:

Събирането с ласкае нараненото преди този момент самочувствие

Срещите и връзките постоянно са рисковани инициативи. Не единствено ние избираме, само че и нас ни избират. Симпатията не постоянно е взаимна, другите хора не постоянно желаят същото, което желаеме ние. Човешките полезности, възгледи и стремежи са разнообразни. Не всеки съумява да построи верните топли връзки, доста постоянно връзките се разпадат още преди да се заприказва за брак.

Човекът, за който сте били подготвени да дадете живота си, може да изчезне безследно, макар че сте имали доста общи неща и сякаш сте се чувствали добре дружно. Всички тези любовни неуспехи могат да повлияят извънредно върху самочувствието, изключително в случай че то изначално не е било изключително положително. И тъкмо по тази причина към предишното ви дава мотив да се ласкаете. А и наподобява много комфортно.

Не е нужно да работите върху себе си, можете просто да се върнете обратно, където към този момент един път сте били признати.

Простота и комфорт

Нови хора, нови познанства, връзки, неуспехи, нови опити - всичко това не е елементарно, изисква време, старания и запаси. Освен това няма гаранция за положителни резултати. Ще би трябвало да опознаете другия човек, да се приспособите към него, да търсите взаимни отстъпки и по този начин нататък. Всички знаем по какъв начин е с някой нов в живота. А с … всичко е по този начин просто, по този начин удобно, по този начин предвидимо. Знаеш какво да очакваш. Спестяваш и време, и старания.

Не става дума за обич, а за рационално и елементарно решение. Но… Да се хванеш на тази примамка за втори или N-ти път значи въобще да не си правиш заключения, да не се учиш от грешките си и най-много - да не обичаш себе си. А за какво някогашните могат да се върнат в миг, когато към този момент сте построили нови взаимоотношения и когато всичко е наред? Има доста аргументи това да се случи: егоизъм, поредност от несполучливи връзки или пък предпочитание да управляват вас и живота ви, тъй като си мислят, че им принадлежите. И нито един от тези претекстове няма нищо общо с любовта.

Едно е несъмнено – по този начин вършат единствено тези, които не се интересува от вашите усеща и вашето благоденствие. Те желаят да ви навредят и ви вредят. Може би даже напълно целеустремено. Да, не трябва да се изключват и тези редки случаи, когато някогашните ви се връщат, тъй като в действителност осъзнават, че ви обичат и никоя друга не може да ги направи щастливи, с изключение на вас. Но такива са просто изключение, което само удостоверява правилото.
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР