Преизбирането на президента Владимир Путин показа, че руският народ е

...
Преизбирането на президента Владимир Путин показа, че руският народ е
Коментари Харесай

Песков: Русия се консолидира около Владимир Путин

Преизбирането на президента Владимир Путин сподели, че съветският народ е консолидиран към него. Москва не се интересува от рецензиите на Вашингтон, защото Съединени американски щати де факто са във война с Русия в Украйна. Това обявиха представителят на Кремъл Дмитрий Песков, представен от Ройтерс.

Путин завоюва президентските избори в страната с 87%, или 76 милиона гласа. бе над 77%, най-голямата в постсъветската история на Русия.

Това е най-красноречивото удостоверение за равнището на поддръжка от страна на популацията на страната за нейния президент и консолидацията му към него, акцентира Песков. Той изрази единодушие с изказванията на Съединени американски щати, че изборите в Русия не са били свободни и почтени , защото Путин е затворил съперниците си и е попречил на други да се кандидатират против него.

Подобни оценки са предстоящи и предсказуеми, като се има поради, че де факто Съединени американски щати са страна, надълбоко въвлечена във войната в Украйна. Това е страна, която в действителност е във война с нас, означи представителят на Кремъл.

По думите му, че в случай че Западът желае да приказва за нелегитимността на съветските избори, това би означавало, че 87% от гласовете, подадени за Путин, са нелегитимни. Той дефинира такива изявления като " нелепи ".

По отношение на апелите на някои съветски опозиционни деятели да разгласят президентските избори за нелегитимни, Песков уточни, че хора като вдовицата на Алексей Навални,, са изгубили връзка с Русия. Такива хора губят своите корени, връзки с родината си, губят схващане за родината си и стопират да усещат пулса на страната си, разясни той.
 Путин побеждава с 87,32% на изборите в Русия Обновена
Путин побеждава с 87,32% на изборите в Русия

Въз основа на резултатите от обработката на съвсем 100% от протоколите
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР