Преходното си отива! Стойностното остава! На 25.10.2022 в 13:50 часа ще

...
Преходното си отива! Стойностното остава!
На 25.10.2022 в 13:50 часа ще
Коментари Харесай

Азарей: Октомврийска одисея на звездите вещае трусове и пром...



Преходното си отива! Стойностното остава!

На 25.10.2022 в 13:50 часа ще се състои новолуние в знака Скорпион, което ще съвпадне с отчасти слънчево затъмнение.

Затъмнението ще окаже въздействие върху три сфери:

·  Инфлацията ще понижи цената на персоналните финанси.

·  Ще бъде обиден трудовия пазар, което може да се преведе като съкращения в някои браншове на стопанската система. 

·   Външната политика ще провокира разклащане на „ дълбоката ” страна, което ще бъде провокирано от едно изменничество на националния ни интерес.

Всички тези фактори ще доведат до митинги измежду обществото против безидейното ръководство в страната, бездарността на политическата класа и нежеланието на стремящите се да „ захапят кокала ” да се погрижат най-накрая за своя народ.

Точката на щастието тъкмо съответствува с асцедента! Дано това е благословия за качествена промяна на България! 

Повечето от вас ще ги занимават парични въпроси, отнасящи се за насъщния, жилището, битови артикули и услуги. Семейните пари, налозите, заемите, застраховките, завещание, издръжки - всичко това може да стане за вас мотив за нарасналата ви прочувствена ангажираност. Понякога ще се подтиква проницателността, предчувствията и интуицията. Възможно е да усетите в себе си предпочитание да измененията или приключите с някои остарели прочувствени връзки и последствия от минали събития.

Новолунието ще бъде удобно за зодиите Скорпион, Рак и Риби. То ще докара до напрежение представителите на Телеца, Водолея и Лъва.  

По време на новолуние и малко след него (до 4 часа) е хубаво да напишете на бял празен лист вашите стремежи. Проверете по-късно, кои от тях са се сбъднали?

Темите върху, които може да се фокусирате са следните:

· Лична промяна

· Семейните пари

· Данъци

· Кредити, застраховки

· По-голяма сензитивност и полови прекарвания

· Интерес към окултна литература

Интересна ще бъде датата 23 октомври. Някои ще се помайтапят!

В 00:19 ч Слънцето и Венера ще се съединят на небето в зодиакалния знак Везни.

Ще бъдат пробудени всички радостни и красиви трептения. За да се проявят всички положителни  качества у вас освен това въздействие е належащо да обърнете внимание на вашата характерност. Ще са наранени моментни събития в живота, които ще ви доставят доста наслади и увоволствия. Предстоят ви триумфи. Ще сумявате дa живeeте дoбpe c дpугитe. Ще се пoлзвaте oт тяxнoтo дoвepиe и ще имaте мнoгo щacтиe и paдocт в живoтa.

В 07:09 часа Сатурн ще стане пряк и всичко, което се е случвало под повърхността в политика и управление на огромни корпорации ще лъсне на повърхността, водейки до промени и смени на управителни фрагменти, министър председатели или президенти.

В 10:53 ч Венера ще навлезе в знака Скорпион. 

Този пренос се характеризира с хармонично потребление на общи финанси и придобивки посредством дарове, пожертвования, фондове, финансово партньорство и завещание. Могат да зародят благоприятни условия за настоятелен взаимоотношения с социална цел. Този аспект е обвързван с нараснало напрежение в бизнеса, а деловите взаимоотношения могат да преминат във флирт. Внимавайте със закачките. Спазвайте благовъзпитание.

В 11:37 ч Слънцето ще навлезе в зодиакалния знак Скорпион.

Ще сте дейни в бизнеса, взаимните финанси, общи каузи и парични спекулации. Вероятно ще имате работа с налози, застраховки и финанси на съдружия. Ще сте склонни да се зани­мавате с паричното поръчителство на своите деца и тяхното обучение или парични каузи, отнасящи се за изкуство, музика, развлечени­я. Проявявате персонален интерес към окултизъм, проучване на прераждания и  задгробен живот.

По всяка възможност, ще се ускори вашата досетливост в областта на потребление на боклуци или ще  намерите ново приложение на бракувани елементи. Естествено ще се усили половата сила.

На 28 октомври в 08:12 ч Юпитер ще се върне в едно от своите владения – зодиакалния знак Риби. Там ще престои до 20-ти декември.

Периодът ще ви разреши да извършите по-добра оценка на красивото и ще обмисляте нови цели в живота си. Ще деянията съчувствие в разнообразни обстановки. Времето е уместно за организации свързани с лечебни заведения, духовни организации и други културни асоциации. Подходящ интервал за взор във вътрешността и медитации, а също и за търсене на духовно леговище и усамотение. Ще анализирате деянията ви на благосклонност, сантименталния живот, и светът на илюзиите. Преминаването на Юпитер в Риби резервира мира и хармонията в фамилията, дава ви опция за основаване на другарства.

Планетарното въздействие ще бъде в интерес на зодиите Риби, Скорпион и Рак. Трудности могат да изпитат Близнаците и Стрелците. Тъй като Юпитер е огромният добротворец в зодиака, то всички случки ще носят положително, радостно и благотворно въздействие.

На 30 октомври в 15:27 ч Марс ще стане назадничав в зодиакалния знак Близнаци.

Ретроградният Марс може да се опише като човек който се усеща сърдит, разгневен или в краен случай без явна причина се втурва да нападне някой минувач. Тъй като планетата-войн ще се развихри в Близнаци, то може да се чакат митинги от страна на учители, медийни служащи или чиновници в телекомуникациите. Когато е назадничав Марс дава упорита неподдаваща се физическа мощ, която не се задвижва до момента в който не се откри някаква мистична причина за нейното проявление. Ретроградният Марс изисква контрадразнител, с цел да действа добре. От изгода ще ви бъде да се спрете, даже по средата на някой план, с цел да извършите равносметка. Ще се изисква обективност в работата.

Желая Ви здраве и триумф!

 

 
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР