Преговорният процес по ситуацията в Украйна зависи изцяло от позицията

...
Преговорният процес по ситуацията в Украйна зависи изцяло от позицията
Коментари Харесай

Володин: Киев няма да започне преговори, докато Вашингтон не вземе решение за това

Преговорният развой по обстановката в Украйна зависи напълно от позицията на Вашингтон, а не на Киев. Това сподели ръководителят на Държавната дума Вячеслав Володин.

„ Докато Вашингтон не вземе решение, никой украинският президент Владимир Зеленски, никаква Украйна няма да седне на масата за договаряния “, сподели Володин, представен от организация БелТА.

„ Днес тази територия е полигон за тествания на оръжия, доставени от всички страни от НАТО. Властта в Украйна е безусловно джобна. Всичко се управлява от съветници от Вашингтон, от Брюксел. Ако приказваме за Зеленски, това е просто ефирен водещ. При това с текст, който ще му бъде написан ”, добави още ръководителят на Държавната дума.

Володин добави, че и в Украйна няма законни управляващи: „ Те от дълго време не съставляват народа, взеха властта след прелом. ”

Според него „ там командва Вашингтон, а Вашингтон ще дефинира какъв брой време ще продължи войната, какъв брой украинци ще загинат. За Съединени американски щати жителите на Украйна са разходен материал. ”
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР