Преговорите за нов договор между 7-кратния световен шампион Люис Хамилтън

...
Преговорите за нов договор между 7-кратния световен шампион Люис Хамилтън
Коментари Харесай

"Даймлер" е против Хамилтън да взима по €50 млн. до 2024 г.

Преговорите за нов контракт сред 7-кратния международен първенец Люис Хамилтън и хегемона при конструкторите във Формула 1 " Мрецедес " са замразени и причина за това е компанията майка на немския тим - " Даймлер ". Това твърди италианският състезателен всекидневник " Кориере дело Спорт ", базирайки се на свои източници.

Според изданието британецът е получил оферта от " сребърните стрели " да преподпише за 4 сезона (2021-2024) против обезпечена годишна заплата от €50 млн. Шефовете на автомобилния колос обаче са срещу продължителността на оферти договор с англичанина, който този месец ще навърши 36 година От Щутгарт упорстват съглашението да бъде за не повече от две години, с алтернатива за трета.

" Формата на Хамилтън ще бъде следена деликатно, както и тази на възпитаника на " Мерцедес " Джордж Ръсел, чиито финансови искания са много по-ниски ", написа " Кориере дело Спорт ".

Новият контракт на сър Люис Хамилтън би трябвало бъде подписан най-късно до края на февруари. Контрактът на би трябвало да влезе в действие в точния момент за предсезонните проби във Формула 1, които стартират в Барселона на 2 март.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР