Преговорите между ЦСКА (Москва) и Ювентус за трансфера на новата

...
Преговорите между ЦСКА (Москва) и Ювентус за трансфера на новата
Коментари Харесай

Ювентус замрази преговорите за новата звезда на ЦСКА

Преговорите сред ЦСКА (Москва) и Ювентус за прехвърлянето на новата звезда на съветския футбол Александър Головин са замразени. Интерес към играча имат и лондонските Челси и Арсенал.

Станаха известни някои елементи към вероятния трансфер на 22-годишния полузащитник на ЦСКА Александър Головин в Ювентус.

Днес се появи информация, че двете страни не могат да се договорят за трансферната сума, тъй като торинци оферират 19 млн. евро плюс % от втори трансфер, а московчани упорстват за сума от порядъка на 30 млн. евро.

Според La Gazzetta dello Sport, сега договарянията са замразени, само че това не значи, че от Юве са се отказали от привличането на съветския халф. Головин е впечатлил треньора на „ бианконерите ” Максимилиано Алегри много преди Световното в Русия. Агентът Олег Артемов по-рано е предложил играча на Юве и незабавно е получил утвърждение за трансфер от клуба.

Италианските първенци са желали да приключат договорката, колкото се може по-бързо, с цел да се застраховат от офанзивите на конкурентни клубове, само че сполучливото показване на руснака на международното състезание е привлякло вниманието към него и на други топ-клубове, в това число и на Челси и Арсенал. Това разумно е довело и до повишение на трансферната му сума.

Самият състезател към този момент се е споразумял с Ювентус за персоналните си условия, които включват годишна заплата от 3 млн. евро и бонуси.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР