Преговори за ситуацията в Украйна и около нея сега не

...
Преговори за ситуацията в Украйна и около нея сега не
Коментари Харесай

Медведев: Сега не са необходими преговори за разрешаване на ситуацията в Украйна

Преговори за обстановката в Украйна и към нея в този момент не са нужни, тъй като Москва може да ги води единствено със „ притежателите “ на Киев в Съединени американски щати и единствено за следвоенния международен ред, за който е рано да се приказва. Тази позиция изрази заместник-председателят на Съвета за сигурност на Руската федерация Дмитрий Медведев в петък в своя канал в Telegram.

Той разяснява изявлението на ръководителя на Европейската комисия Урсула фон дер Лайен, която по-рано се разгласи срещу равноправни договаряния сред Русия и Украйна. Според Медведев „ мъчно е да не се съглася с това “.

„ Разбира се, това е по този начин. Какви равноправни договаряния може да има с нацистката страна, която е в полуразпад под външен надзор? Можете да говорите единствено със притежателите. Или по-скоро единствено с Вашингтон. Просто няма други събеседници. И единствено за изискванията на следвоенния международен ред. Въпреки че към този момент е рано да се приказва ", написа Медведев. „ Затова в този момент въобще не са нужни договаряния. ”

По-рано фон дер Лайен сподели в коридорите на срещата на Г-7 в Хирошима, че равноправните договаряния сред Русия и Украйна би трябвало да бъдат отхвърлени. Според нея страните от Г-7 би трябвало да поддържат напъните на украинския президент Володимир Зеленски с неговия по този начин наименуван кротичък проект.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР