Прегазените деца от пиян и дрогиран шофьор в Китен още

...
Прегазените деца от пиян и дрогиран шофьор в Китен още
Коментари Харесай

ДЖИГИТЪТ, ПРЕГАЗИЛ 6 ДЕЦА В КИТЕН, С ЦЯЛАТА СИ НАГЛОСТ СЕ ОБЪРНАЛ КЪМ ТЯХ С: Нищо ви няма! Родители настояват за сурово наказание

Прегазените деца от пийнал и дрогиран водач в Китен още са в потрес от случилото се. Четири от потърпевшите шест девойки остават в болница за лекуване.

"Караше мощно и излезе от завоя. Удари се в бордюра и след това в нас. Каза: "Добре сте, нищо ви няма, ставайте ще се оправите ". Миришеше на алкохол, само че не изглеждаше пийнал ", описа пред bTV една от потърпевшите Надя.

"Стана доста бързо и просто се озовахме в тревата. Миналият вторник имах още една злополука и като цяло бях най-изплашена от всички. Добре, че беше една жена, която ми оказа помощ и ме успокояваше ", съобщи Янита Любенова.

Някои от децата са хвърчали на 3-4 метра и е шанс, че са паднали в тревата, която е омекотила ударите.

Родителите са признателни на лекарите и на хората, оказали първа помощ, само че не стопират да се тревожат.

"Това са шест деца! Ако бяха починали? Има ограничавания за скорост, завоят е доста изострен, няма късмет да караш с огромна скорост, само че под въздействието на алкохола и дрогата на него всичко му е било доста елементарно ", разяснява Валентин Александров, татко на едно от потърпевшите деца.

Родителите упорстват за строго наказване на водача, а децата желаят бързо да се оправят, с цел да се върнат на плажа.

Очаква се на 10 август Районната прокуратура в Царево да внесе в съда искане за налагане на мярка за неотклонение "задържане под стража " по отношение на джигита - Даниел С. и да му бъде повдигнато обвиняване.

Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР