Преформатирането на кабинета Борисов 3 минава през сваляне на правителството.

...
Преформатирането на кабинета Борисов 3 минава през сваляне на правителството.
Коментари Харесай

Хамид Хамид от ДПС: Преформатирането на кабинета "Борисов 3" минава през сваляне на правителството

Преформатирането на кабинета " Борисов 3 " минава през събаряне на държавното управление. Срокът за основаване на нов кабинет в 44-тото Народно заседание изтича. ГЕРБ имаха задоволително време да отстранят воденичния камък на шията си, трансформират се в националисти. Това разяснява в предаването " Денят онлайн " по Канал 3 Хамид Хамид, заместник-председател на ПГ на Движение за права и свободи. " ГЕРБ упрекват другите за всички неточности. Ще използваме всички демократични средства за ремонт на това държавно управление, в това число вота на съмнение. Винаги има първи път за триумф, това държавно управление е нездравословно за страната ", съобщи Хамид Хамид.

По думите му Движение за права и свободи няма да поддържа Бюджет 2018. " Увеличените пари в някои браншове се раздават на калпак, без да има промени, ГЕРБ си купува по този метод успокоение. Например с този бюджет не се вземат решение проблемите в бранш " Образование ", макар покачването на учителските заплати ", добави Хамид Хамид.

Според него би трябвало да се създадат още промени в Закона за офшорките.

" Движение за права и свободи предложи промени в Закона за банковата неплатежоспособност, защото има плячкосване на активите на КТБ през кухи компании. Например всяка бензиностанция на " Петрол " е била ипотекирана в интерес на банката, само че това е заличавано изборно. Схемата за плячкосване е била авансово готова от проведена незаконна група. Нашият закон нападна фиктивни банкови покупко-продажби ", означи Хамид Хамид.

" Подкрепяме Закона за приватизацията, защото има упования за изсветляване на процеса ", сподели още депутатът от Движение за права и свободи.

Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР