Предводителят на Лудогорец - Анте Шимунджа, говори след гръмкия успех

...
Предводителят на Лудогорец - Анте Шимунджа, говори след гръмкия успех
Коментари Харесай

Шимунджа: Младите имат бъдеще в Лудогорец

Предводителят на Лудогорец - Анте Шимунджа, приказва след гръмкия триумф с 5:1 в контролна среща над Струмска популярност. Специалистът призна, че дава късмет на всички футболисти, в това число и на юношите на "орлите ".

"Това е първият стадий от подготовката ни в Банско. Тренираме доста, а през днешния ден имаше по 45 минути за всички играчи, някои от които на по 16-17 години. Доволен съм от напъните им, тъй като главната ни задача през днешния ден бе да тичаме, само че съм удовлетворен и от резултата. Искаме да печелим всеки мач. Щастлив съм от представянето ни ", стартира той.

"Дадохме на футболистите проект на деяние и отмора, от която имаха потребност. Това е обикновено за тази част на Европа, не е нещо ново за тях. В момента сме без 7 национални състезатели, които скоро ще се завърнат, и след лагера в Австрия ще имаме най-благоприятен състав. Младите имат бъдеще в Лудогорец, всичко си зависи от тях. Трябва да изпъкнат на тренировките. Ако са на нужното равнището за тима, ще разчитаме на тях ", сподели наставникът на разградчани.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР