Предводителят на Ботев Пловдив – Станислав Генчев, отчете грешките на

...
Предводителят на Ботев Пловдив – Станислав Генчев, отчете грешките на
Коментари Харесай

Генчев: Чакам петима нови в следващите дни, времето ни е малко

Предводителят на Ботев Пловдив – Станислав Генчев, регистрира грешките на „ канарчетата “ в първата лятна контрола на тима,. Треньорът призна, че чака петима нови футболисти да подсилят отбора в околните дни, само че акцентира, че времето за работа по време на лятната пауза е извънредно малко, с цел да може да внедри оптимално своите хрумвания.

„ Няма мач, в който резултатите да не са значими, това споделих и на футболистите. Дори на подготовка, всеки би трябвало да построява нрав на победител. Днес ми хареса старанието на играчите, променяме системата на игра, само че имаме малко време. Имаше усърдие и доста неточности. Най-много не ми хареса, че допуснахме леки голове, както и пропуските пред съперниковата врата. Имаме 4-5 положения, които трябваше да ги вкараме “, стартира Генчев.

„ Организацията в отбрана не ми хареса и би трябвало да бъде по-добра, както и успеваемостта в офанзива. Това въздейства доста зле на тима, когато изпуснем 2-3 положения. Това са двете съществени неща като всеки един треньор. Надявам се да ни стигне времето, вършим всичко допустимо, само че е доста значимо по кое време ще дойдат новите към тима, защото имаме неналичия във всяка една линия. Надявам се диалозите, които водим, да приключат идната седмица. Лично аз съм ги избирал тези футболисти, които са пет на брой. Надявам се да се причислят към тима, защото ни липсва дълбочина “.

„ Антонио Вутов няма да е в нашия тим. Един от тях е българин, другите четирима са от чужбина. Надявам се утре-вдругиден всичко да се разбере “, разяснява Генчев след загубата в контролната среща с Университатя в Банско.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР