Предвиждаме ремонтите на виадуктите и на тунел Витиня на автомагистрала

...
Предвиждаме ремонтите на виадуктите и на тунел Витиня на автомагистрала
Коментари Харесай

Осем години спешни ремонти по Хемус образуват километрични тапи

Предвиждаме ремонтите на виадуктите и на тунел " Витиня " на автомагистрала " Хемус " да приключат до края на годината. Това даде обещание Иван Досев, член на Управителния съвет на Агенция " Пътна инфраструктура " пред БНР във връзка многочислени сигнали на жители.

Всеки петък и събота в посока Варна на автомагистрала " Хемус " се образуват километрични тапи. Същото се случва и в противоположната посока, само че в неделя, когато хората се прибират от родните си места или от отмора навътре в страната в столицата.

Ремонтът на виадуктите стартира през 2013 година - към година след земетресението край Перник, което се оказа, че е развалило структурата им. Първоначално работеха частни компании, само че по-късно дейностите бяха предоставени на държавната компания " Автомагистрали ". Така ремонтът на тунел " Витиня " доближи съвсем цената за построяването на нов тунел.

Въпреки че от пътната организация твърдят, че държавната компания работи непрекъснато, с цел да приключат по-бързо ремонтните действия, на процедура това не е тъкмо по този начин. Не постоянно през почивните дни се виждат служащи на затворените сектори, което в допълнение нервира хората и провокира звучни ругатни против ръководещите. Тази неделя да вземем за пример никой не работеше по оборудванията, а образувалата се опашка преди тунел " Витиня " беше километрична, видя Mediapool.

Другото, което се вижда, е, че макар ремонтите осветлението в ремонтираните тунели не постоянно работи изцяло и те не са задоволително осветени.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР