Предвижда се последното задължително преминаване към лятно часово време да

...
Предвижда се последното задължително преминаване към лятно часово време да
Коментари Харесай

Тази вечер настъпва Първа пролет

Предвижда се последното наложително прекосяване към лятно часово време да бъде в неделя на 31 март 2019 година

Местим часовниците с час напред.

Почивайте повече, пийте повече вода и използвайте свободното си време, за занимания, които в действителност обичате. Това са препоръките на експертите, с които съгласно тях, можем да ограничим напрежението от смяната. 

В 23,58 ч. ще настъпи пролетното равноденствие.

Продължителността на деня е равна на нощта.

Слънцето при своето очевидно придвижване по еклиптиката пресича пролетната равноденствена точка и от южната небесна хемисфера минава в северната.

Пролетното равноденствие е един от най-вълшебните дни на годината. В последна сметка, незабавно след него, светлината на деня стартира да се усилва. Нашите предшественици придават особено значение и до през днешния ден.

 

 

Те са вярвали, че в случай че прекарате този ден вярно, ще привлечете благоденствие и шанс за цялата година.

Денят става еднакъв на нощта и хората имат вяра, че тогава се сънуват оракулски сънища, защото това е най-магическата нощ на годината. Смята се още, че намислените на този ден стремежи се сбъдват и за това е добре през този ден да сме изпълнени с чисти и положителни помисли.

На 20 март се обновява силата на Вселената. През годината това се случва няколко пъти, само че единствено на 20 март обновяването е най-силно изразено. Това е време на вдъхновение и напредък, време на динамичност и сбъднати стремежи!



На 20 март ще има пролетно равноденствие. Този ден се смята и за интернационален ден на астрологията. Астролозите също удостоверяват, че това е специфичен ден от годината, в който са вероятни най-невероятните чудеса. Нека да забележим какво би трябвало да се направи на този ден, с цел да притеглим щастието, шанса и благосъстоянието.

Избавете се от ненужното

Изчистете своето пространство за новото и удивителното. За да извършите това, започнете с главно разчистване. Вие добавяте непотребен отпадък към вас

Да се изхвърлят в кофа за отпадък е тъпо. Ако те са ви ненужни дарете ги с благотворителна цел.

Мислете положително

Ако имате мисли или неща, които ви безпокоят, направете елементарен психически обред. Той ще ви настрои по положителен метод. Запишете всички проблеми и терзания на лист хартия. След това изгорете листа и пуснете праха по вятъра. След това вземете душ. Такъв " обред " има голяма мощ.

Мечтайте

Денят на пролетното равноденствие има голяма мощ. И по тази причина Вселената ще ви помогне елементарно да осъзнаете най-съкровеното си предпочитание. За това би трябвало да проведете различен " обред ". Трябва да помислите над 9 стремежи и да ги напишете на хартия. След това прочетете желанията на глас. След това скрийте хартията с желанията на скрито място. В рамките на една година желанията би трябвало да се осъществен. / За дамата

През 2020 година се приключва промяната на стрелките на часовника на зимно и на лятно часово време.

Това взеха решение евродепутатите от Земеделската комисия в Екологичен потенциал, оповестиха от Европарламента.

Припомняме, допитване до eвропейските жители, извършено 2018 година сподели, че  болшинството европейци желаят тази процедура да спре. 

Резултатите от анкетата, извършена в България демонстрираха, че множеството българи също желаят да приключи тази промяна.

Българският евродепутат Момчил Неков, който бе докладчик за социалистите в земеделската комисия на Екологичен потенциал съобщи, че е удовлетворен за това, че наложил българската позиция в Комисията по земеделие. " Има редица браншове и сфери на живота, където промяната на времето води до отмалялост, понижена продуктивност и крие опасности за редица групи жители.Сектор Селско стопанство също ще бъде директно обиден. По оценки на специалисти животновъди, годишно в продължение на към 6 седмици, лактацията на овцете понижава, а това води до понижена продукция ", разяснява Неков.



През септември 2018 година Европейската комисия предложи Европейски Съюз да постави завършек на промяната на времето още през март 2019 година, само че поради предстоящи разтърсвания в някои браншове като Транспорт и въздухоплаване, бе отсрочено.

Според евродепутатите най-реалистично и безпрепятствено би било промяната на часовото време да престане през 2020 година Предложението за инструкция дава опция на страните членки въпреки всичко да сменят зоната си, в случай че преценяват, че изборът им основава стеснение. Това би трябвало да се прави с предупреждение към Европейска комисия.

Според българските учени часовата зона, в която се намира в този момент България - 2 часа преди Гринуичко време, е естествената часова зона за страната ни и би трябвало да останем в нея.В гласуваното през днешния ден мнение бяха гласувани и текстове с рекомендация страните да проведат изследване кое би било най- подобаващото за самите тях време, както и да хармонизират между тях, с цел да се избегнат нелогични времеви зони и нарушавания на единния пазар.



Според евродепутата Емил Радев (ГЕРБ/ЕНП) регламентът за смяната на часовото време не би трябвало да води до свръхрегулация.Въвеждането на общоевропейски директно използван правилник, който да наложи потреблението на общоприетоо или на лятно часово време във всички държави-членки, би довело до ненужно свръхрегулиране, което няма да е съобразено с потребностите и изискванията в другите елементи на Европейски Съюз. 

Това разяснява Радев на съвещание на комисията по правни въпроси на Европейския парламент, където също бе гласувано мнение за прекратяване на сезонните промени на часовото време в Европейски Съюз.Превъртането на часовника визира освен действието на вътрешния пазар, само че също по този начин повдига многочислени опасения по отношение на публичното здраве.

Редица изследвания сочат, че броят на случаите и сърдечните удари се усилва през дните след промяна на часовото време ", означи Радев.По думите му е нужно повече време на страните членки да изберат сами своето часово време преди директивата да стартира да се ползва. Целта е да се избегне възможна фрагментация в часовите зони сред прилежащи страни, сподели той.Очаква се Европейският парламент да гласоподава законодателната смяна преди края на сегашния мандат. /news.bg

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
``
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР