Предвидени са 80 сватби, които ще се проведат в София

...
Предвидени са 80 сватби, които ще се проведат в София
Коментари Харесай

Огледална дата: 80 двойки се вричат в любов на 22.02.2022

Предвидени са 80 сватби , които ще се проведат в София на огледалната дата 22.02. 2022 година Това е забавна композиция, защото има общо 6 двойки в датата , сподели пред БГНЕС Любомир Ковачев, шеф на “Столичен дом за радостни обреди ”.

“На днешната дата има доста сериозен взрив, ще бъдат подписани 80 брака , което спрямо другите дни е доста съществено струпване. За образец ще ви кажа, че в неделя сме създали 19 брака “, уточни Ковачев.

Той описа, че има дати, на които доста хора избират да сключат своя цивилен брак . „ Днешната дата е с доста съществено струпване, заради обстоятелството, че в нея има 6 двойки. Това се подписва веднъж в столетието. Двойката от нумерологична позиция е доста добра цифра – в смисъл, че носи шанс, положителна е и по тази причина много хора са избрали днешния ден, с цел да сключат своя брак “, уточни Любомир Ковачев.

На 14 февруари е имало 10 сватби , само че Ковачев означи, че тази година Денят на влюбените се паднал в понеделник. „ Наистина главните дни, в които се подписват бракове са събота и неделя “, сподели Ковачев. Той уточни, че и началото на септември също има огромно струпване на искащи да сключат брак.

Любомир Ковачев съобщи, че COVID-кризата се отразила и на броя на сватби . „ Това е естествено. Сватбата е едно от най-важните събития, които се случват в живота на човек и когато има ограничаване, когато не можеш да отпразнуваш добре този празник обикновено, имаше в действителност съществено понижение. Значи, в случай че 2019г. са подписани на територията на Столична община почти 5890 сватби, идната година са с 1000 по-малко, 2021г. понаваксахме. Ще забележим тази година, дай Боже да завърши цялата работа с рецесията, с цел да се върнем към нормалността “, уточни той.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР