Предварителните продажби на флагманския смартфон OUKITEL U23 стартират на 19-ти

...
Предварителните продажби на флагманския смартфон OUKITEL U23 стартират на 19-ти
Коментари Харесай

Дисплей с прорез и безжично зареждане: флагманът OUKITEL U23 с 6 GB RAM стартира при цена $199,99

Предварителните продажби на флагманския смарт телефон OUKITEL U23 започват на 19-ти ноември и ще продължат до 30-ти ноември тази година. Телефонът предлага съвременен градиентен цвят, флагманска настройка и мощни функционалности. Цената на мобилното устройство е едвам $199,99 и е изключително впечатляваща, тъй като никой различен не предлага флагман на толкоз ниска цена. Със съчетанието на доста огромен безрамков екран, безжично зареждане, доста оперативна памет, камери на Samsung и мощен процесор, прави доста положително усещане, а в GearBest стартираха световните предварителни продажби на флагманския смарт телефон OUKITEL U23.

 OUKITEL U23

OUKITEL отбелязва, че към този момент се продават версиите на OUKITEL U23 за страните отвън Европейския съюз. Моделът за Европейски Съюз ще излезе малко по-късно, през месец декември тази година. Това е напълно същия смарт телефон – подобен дизайн, едни и същи механически характерности и едни и същи цени. Различна е единствено датата на излизане на европейския пазар.

OUKITEL U23 комбинира известния през днешния ден безрамков екран с разрез, градиентен цвят на корпуса, безжично зареждане и водещи спецификации. Телефонът неотложно направи мощно усещане с оптималното си съответствие качество/цена. Особено приятна изненада е цената от $199,99, която е рекордно ниска за устройство с сходни спецификации.

Смартфонът е оборудван с огромен 6,18-инчов екран, заемащ 95% от площта на предния панел. Разделителната дарба е 2246х1080 (FHD+) пиксела с детайлно и колоритно изображение, което удовлетворява ежедневните потребности на потребителите от развлечения. Задният панел е с градиентен цвят, който гладко прелива от синьо към лилаво.

За един флагман, външния тип несъмнено е значим, само че той няма да бъде признат като флагманско устройство без мощен хардуер. Конфигурацията на U23 включва енергийно ефикасната система-върху-чипа MediaTek Helio P23, която дружно със специфичните функционалности на операционната система Android 8.1 интелигентно понижава потреблението на електрическа сила. Освен процесор с ниска консумация, OUKITEL употребява в този смарт телефон 6 GB оперативна памет. Акумулаторната батерия е с потенциал 3500 mAh и обезпечава дълга самостоятелна работа на този смарт телефон с огромен размер на екрана.

За да обезпечи снимането на качествени видеа и фотоси, в OUKITEL U23 се употребяват фотосензори на Samsung както за главната, по този начин и за предната камера. Основният датчик на задната камера е Samsung S5K3P9, а резолюцията на спомагателния датчик е 2 мегапиксела. Оптиката е със светлосила F/2,0 и с нейна помощ се получават превъзходни фотоси както в изпълнените с неон улици, по този начин и в безоблачен ден. Предната камера употребява фотосензора Samsung S5K4H7 с апертура също F/2,0 и снима превъзходни автопортрети.

И още, OUKITEL U23 поддържа 10 W безжично зареждане. Просто поставете устройството върху зарядното и изчакайте малко. Няма кабели, няма изхабяване на конектори – всичко е безжично и комфортно.



На 19-ти ноември OUKITEL стартира да приема предварителните поръчки за закупуването на U23 при промоционална цена $199, като действителната цена на смарт телефона е $249,99. Едновременно с това, с цел да отпразнува предварителните продажби, OUKITEL организира акция, в границите на която всеки може да опита шанса си за спечелването на безвъзмезден смарт телефон. Със своя външен тип, продуктивност и качествените камери, OUKITEL U23 демонстрира какъв би трябвало да бъде един флагмански смарт телефон. Това е един отличен артикул, който се преценява с желанията и потребностите на потребителите, предлага мощни и комфортни функционалности, както и доста високо качество. Ако сте се заинтересували, посетете страницата на GearBest и просто го купете.

 OUKITEL U23

Платено съобщение
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР