Предупреждението обхваща много от районите, които бяха силно засегнати от

...
Предупреждението обхваща много от районите, които бяха силно засегнати от
Коментари Харесай

Времето в Обединеното кралство: Засегнатите от наводнения райони са изправени пред нови проливни дъждове, тъй като е издаден нов жълт сигнал

Предупреждението обгръща доста от регионите, които бяха мощно наранени от бурята Бабет, която донесе голям дъжд и опустошителни наводнения в елементи от Обединеното кралство. < /p>

Части от Абърдийн, Абърдийншир, Ангъс, Дънди и Пъртшир се чака да бъдат най-силно наранени.

Изображение: Жълтото предизвестие за времето е в действие от 12 ч. в четвъртък до 12 ч. в събота. Снимка: Метеорологична работа

Бречин, където стотици поданици бяха евакуирани по време на бурята Бабет, откакто река Южен Еск излезе от крайбрежията си и наводни елементи от града, още веднъж ще бъде ударен от дъжд.

Синоптиците предизвестиха: „ Продължителният и от време на време мощен дъжд може да докара до някои наводнения и разстройства в превоза тук-там. “

Пръскането и наводненията могат да доведат до сложни условия на шофиране и затваряне на пътища, като Метеорологичната работа също предизвестява за вероятни закъснения и анулация за влакови и автобусни услуги.

Кристофър Макгоуън наказан на най-малко 23 години затвор за убийството на Клеър Инглис в Стърлинг

The Метеорологичната работа добави: „ Има дребен късмет домове и предприятия да бъдат наводнени, причинявайки вреди на някои здания. “

Изображение: Жителите на Бречин се изтеглят по време на бурята Бабет

Шотландската организация за запазване на околната среда сподели, че ще бъде наблюдавайки обстановката и ще издава локализирани предизвестия за наводнения, в случай че е належащо.

Дейвид Скот, дежурен управител на SEPA за наводнения, сподели: „ След тежкото метеорологично събитие от предходната седмица хората в общностите на североизток към момента се възвръщат от обширна река и въздействия от наводнения на повърхностни води и с прогнозата за повече дъждове за идващите дни разбираме, че хората може да са загрижени.

„ Метеорологичната работа издаде жълто предизвестие за дъжд, започващ в четвъртък, само че ние не преглеждаме общите стойности са покрай това, което се е случило по време на бурята Бабет и равнищата на реките не се предвиждат да бъдат толкоз високи.

„ Прогнозите демонстрират, че натрупванията през трите дни като цяло ще бъдат към 20 mm до 30 mm, с 50 mm до 70 mm евентуално да спаднат над по-високо място. Има по-ниска възможност от 80 мм до 100 мм на няколко места.

„ За подтекст, по време на уикенда на бурята Бабет, на североизток паднаха 200 мм до 250 мм превалявания за 48 часа. “

< p> Въпреки че не се чакат широкоразпространени обилни наводнения, по-нататъшен дъжд може да засегне региони, където остават наводнения.

Прочетете повече:
Защо бурята Бабет донесе толкоз доста дъжд

Бурята Бабет остави стотици парцели са потопени

Смята се, че седем души в Обединеното кралство са починали вследствие на бурята Бабет.

57-годишната Уенди Тейлър беше отнесена във водата на Лий, Глен Еск, в четвъртък.

Изображение: Уенди Тейлър. Снимка: Шотландска полиция

Джон Гилън, на 56 години, от Арброут, също почина в четвъртък, откакто дърво удари микробуса му на B9127 при Уигстрийт, южно от Форфар в Ангъс.

Питър Пелинг, на 61, умря откакто колата му попадна в капан в наводнения покрай Мерикърк в Абърдийншир в петък. Тялото му беше извадено в понеделник.

Майка и щерка Шерил Уудс, на 61, и Сарха Смит, на 40, от Карфили, Южен Уелс, починаха при злополука на пет автомобила на M4 в петък сутринта, която е се счита, че са били свързани с времето.

Изображение: Черил Уудс и Сарха Смит. Снимка: Полицията в Уилтшър

Мъж на към 60 години почина, откакто попадна в бързо течаща вода в град Клеобъри Мортимър, Шропшир, в петък.

„ Не желаех да намеря личната си майка “ < p> 83-годишната Морийн Гилбърт също почина, откакто домът й в Честърфийлд беше наводнен.

Синът й сподели пред Sky News по какъв начин е намерил тялото й да плува във водата в парцела в събота.

Източник: skynews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР