Предупреждавам ги, защото по-добре да знаят и да не се

...
Предупреждавам ги, защото по-добре да знаят и да не се
Коментари Харесай

Сърбят Ги Ръцете За Тлъстите Пачки, Но Бойко Борисов Ги Сряза: Наблюдаваме Ги Отгоре И Ги Чакаме!

Предупреждавам ги, тъй като по-добре да знаят и да не се вкарват в пандиза. Положили са труд, садили са го, само че да не го прибират. Моят съвет към основните жътвари е това. Добре сме се подготвили ", настоя министър председателят.

Виж ощеБлизо 30 кг канабис иззеха служителите на реда от парцел в село Страхилово

Контрабандата на цигари е паднала на 5,8%, имаме 77 арестувани трафиканти, от които и деца, регистрира още той.

" В пари разликите сред нас и Италия да вземем за пример са в стотици милиони, а може би и милиарди. Така че приходите в бюджета на страната от контрабанда ни разрешиха да създадем доста и в обществената сфера, и за заплатите на Министерство на вътрешните работи, и на учителите, и на чиновниците на пандизите, за въоръжение и техника, за пенсионерите по Коледа и Нова година, 15 млн. повече и за Българска академия на науките - не знам в този момент за какво се карат, 10 млн. лева повече за Софийския университет, предходната седмица милиони дадохме и за метрото в София, за общините - за всяка махала да се направи ритуален дом, игрище, път, детска площадка и така нататък Има места, на които даже не е имало път, а сме дали ", разяснява Борисов.

За последните 6 месеца сме хванали над 10 млн. къса цигари, от които най-вече в Плевен и в Стара Загора, добави министърът на вътрешните работи Валентин Радев.

" Всяка седмица от април вършим информация какво тъкмо сме хванали и за последната седмица са 103 хиляди къса цигари и 50 хиляди кутии ", посочи той.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР