Предстоящото дерби от Втора лига между и противопостява два от

...
Предстоящото дерби от Втора лига между и противопостява два от
Коментари Харесай

Преслав Йорданов и Александър Бастунов споделиха настроението си преди дербито със Септември

Предстоящото дерби от Втора лига сред и противопостява два от водещите тимове, борещи се за промоция в елита. и са някогашни играчи на столичани, които сега пази цветовете на отбора от Благоевград. Ето какво споделиха те пред клубния уебсайт на Пирин:

Преслав Йорданов: " Настроението е положително, тъй като успяхме да спечелим последния си мач. Тренираме крепко и се готвим за дуела с оптималната централизация. Разбира се, че задачата ни е да реализираме две победи, които да ни укрепят на върха в класирането. Всяка една победа носи задоволство и самочувствие, би трябвало да продължим в същия дух.

Спомените ми от Септември са положителни. Като организация клубът бе на равнище. Всичко беше както би трябвало и бе сложено на професионална основа. Но там получих една тежка травма, когато тимът беше в Първа лига. Не желая да си припомням за това сигурно. Младите им играчи са доста напористи, търсят поле за изява, което е обикновено. Като цяло Септември е добър тим и би трябвало да сме доста съсредоточени. Трябва да покажем мощна игра и несъмнено да реализираме победа ".

Александър Бастунов: " Подготовката ни е ориентирана към срещата в понеделник. Тренираме някои характерни неща, свързани с идния ни противник. Трябва да приключим годината сполучливо, ще търсим максимума точки в тези срещи.

Мисля, че този триумф може да ни повлияе положително за идните дуели. Спомените ми са положителни, само че за мен Септември е затворена страница. Мисля единствено за изявите си с екипа на Пирин. Смятам, че най-силната им страна е комбинацията от опит и младост. Това им оказва помощ доста в мачовете през сезона. Очаквам едно положително показване от нашия тим ". Втора лига 14 кръг, понеделник 23 ноември  Септември (София) 14:30  Пирин (Благоевград)
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР