Предстоящият Свети Валентин е подготвил специална изненада, която ще докосне

...
Предстоящият Свети Валентин е подготвил специална изненада, която ще докосне
Коментари Харесай

Специална среща за Свети Валентин очаква най-големите фенове на спорта у нас

Предстоящият Свети Валентин е подготвил специфична изненада, която ще допре сърцата даже на най-големите съперници на романтиката у нас. Тази година имате неповторимата опция да се насладите на неповторимо преживяване, като се срещнете с истинския трофей на FIFA в Деня на влюбените. Купата ще ви чака от 14:00 до 22:00 часа в Sofia Event Center в Paradise Center. Посетителите могат да получат безвъзмезден билет за фотография с трофея на входа на залата. Поради огромния интерес, обаче, е допустимо билетите да бъдат раздадени още в самото начало на събитието.

Легендарният трофей ще посети България за първи път в историята и ще събере любовта и на всички фенове на футбола у нас. Визитата му е част от международната обиколка на купата на FIFA с Coca Cola – събитие, което приготвя милиарди почитатели по света за страстите и вълнуващите моменти на най-голямото спортно събитие на годината.

Купата на FIFA ще дойде в София със специфичен аероплан в компанията на поп-звездата Михаела Филева и известния влогър Емил Конрад. Ако търсите несравним метод да прекарате празника с обичаните си хора, може би ще се замислите дали да не се отбиете на събитието. Срещата ви с този неповторим трофей ще направи деня ви още по-специален. Изработена от солидно, 18-каратово злато с основа от малахит, статуетката ще ви впечатли с изяществото си. Тя тежи 6 кг и 142 г и е високa 36,8 см. В продължение на дълги години трофеят е същинска мистерия и рядко бива излаган на показ отвън церемониите по награждаване. Купата може да бъде докосвана единствено от определен кръг от хора – отборa-победител на Световно състезание, и държавни глави. Ето за какво, по време на срещата си с нея, почитателите ще могат да я видят от близко и да прибавят още един скъп спомен към галериите си със фотоси.

Това е четвъртият път, в който Coca-Cola и FIFA си партнират, с цел да покажат трофея по света. Обиколката ще продължи 220 дни и ще посети повече от 50 страни, някои от които за първи път – измежду тях са Австрия, Исландия, Монголия и България. През юни 2018 година, малко преди началото на Световното състезание по футбол, трофеят ще се завърне в Русия. До края на обиколката си през 2014 година той е посетил 90 страни за 267 дни. Тогава 1,3 млн. фенове съумяват да го видят от близко и да се снимат с него.

Глобалната обиколка дава извънредно рядка опция за почитателите да се приближат до истинския трофей. Като оставим датата на визитата му настрани, събитието е в действителност значимо, защото нормално трофеят бива излаган обществено само в Музея на футбола на FIFA в Цюрих, при тегленето на жребиите за Световното състезание по футбол и по време на финалните мачове.

Спечели VIP пропуск и виж онлайн Купата на FIFA на 14.02 в Парадайс център . Участвай тук!
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР