Предстоящият съперник на българския боксьор - Франк Мир, бе запитан

...
Предстоящият съперник на българския боксьор - Франк Мир, бе запитан
Коментари Харесай

Мир посочи грешката на Пулев срещу Джошуа, но добави: Би се със сърце

Предстоящият противник на българския боксьор - Франк Мир, бе запитан да разяснява представянето и по-конкретно грешката на Кобрата в последния му дуел - против тогавашния международен първенец Антъни Джошуа, който бе извоюван от британеца.
Според Мир, Пулев се е отдръпнал в отбрана и не е отправял удари, като в същото време се е предпазвал единствено от идващите прави. Тогава Джошуа усетил какво се случва и вкарал решаващи ъперкъти, които са предопределили изхода от конфликта.
" Мисля, че от време на време Кубрат прави стъпки обратно в защита и не насочва удари. Той се отдръпва и подвига ръцете си, с цел да се защищава от прави удари. И, почтено казано, считам, че тогава в действителност всичко стана поради един удар.
Антъни Джошуа направи оня ъперкът. А по-късно... Антъни Джошуа, е, той е международен първенец. След това Кубрат вършеше добра работа, опита да отвърне, сподели огромно сърце, само че мисля, че Джошуа е доста сложен за побеждаване " - споделя Мир.
Българският боксьор излиза против състезателя от ММА на 27 ноември на триъгълен кръг с правила, които са примес сред боксовите и тези от ММА. Наскоро .
Източник: sportlive.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР