Предстоящият реванш между кикбоксьорите Деян Топалски и Даниел Илиев нажежи

...
Предстоящият реванш между кикбоксьорите Деян Топалски и Даниел Илиев нажежи
Коментари Харесай

Дългоочакваният реванш между Деян Топалски и Даниел Илиев ще бъде предхождан от шествия

Предстоящият реванш сред кикбоксьорите Деян Топалски и Даниел Илиев нажежи пристрастеностите до алено. Феновете на двамата провеждат шествия преди дълго чакания пердах, оповестява boec.bg.
 Бойци от 16 клуба се впуснаха в борбата за медалите от Държавен шампионат по муай тай
Бойци от 16 клуба се впуснаха в борбата за медалите от Държавен шампионат по муай тай

Домакин бе състезателен клуб " PRIDE AND GLORY ", с ръководител Иван Иванов

Двамата ще излязат един против различен на кръга на 20-ти декември, петък в столичната зала " Универсиада " като част от програмата на 33-ото издание на английския промоутър Muay Thai Grand Prix. Двубоят им по разпоредбите на К1 ще бъде основна среща и ще се организира в пет рунда.

Още при оповестяването на реванша поддръжници на двамата български бойци се заканиха да създадат ужасно шоу. Освен че са измежду водещите имена в този атрактивенспорт, интригата към тази среща е и на друга основа - ЦСКА против Левски. Илиев от години е част от Сектор " Б " и на всяка своя намира се радва на голяма поддръжка от страна на " сините " почитатели. Топалски е от ЦСКА и ще има поддръжката на разнообразни " червени " фракции.

Билети за галата започнаха да се разпродават като топъл самун от първата минута, в която бяха пуснати в продажба. Очаква се цялостна зала, като този път в " Универсиада " ще бъде инсталирана и спомагателната естрада.

От фенклубовете към този момент оповестиха, че ще имат проведено напредване до залата в деня на събитието. Както обичайно се прави преди футболните дербита сред " сини " и " червени ", по този начин и в този момент маршрутите им ще бъдат разминати, с цел да не се стига до произшествия. Организаторите ще обезпечат обособени входове за двете агитки, а защитата се чака да бъде доста сериозна.
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР