Предстоящият нов албум на хор Мистерията на българските гласове ще

...
Предстоящият нов албум на хор Мистерията на българските гласове ще
Коментари Харесай

Германска компания ще издава „Мистерията на българските гласове“

Предстоящият нов албум на хор " Мистерията на българските гласове " ще бъде публикуван и публикуван отвън България от самостоятелната немска звукозаписна компания " Професи Пръдакшънс ". Новината за подписания контракт сред продуцента на българския хор " Шуберт Мюзик Пъблишинг " и " Професи Пръдакшънс " беше публично оповестена преди дни, а издаването на албума е планувано за началото на 2018 година, показа за медиите шефът на " Шуберт Мюзик Пъблишинг " за България Бояна Бункова. Тези, които нямат самообладание да дочакат издаването на албума, ще имат опцията да закупят първия сингъл към него през ноември тази година. Сингълът ще бъде публикуван цифрово и на плоча в доста лимитирана численост и ще бъде съпроводен с видеоклип, върху който сега интензивно се работи.

Новият албум на " Мистерията на българските гласове " е плод на съвсем двегодишна работа на хора, продуцентския екип и всички останали участници в него. Специален посетител в албума е австралийката Лиса Джерард, известна на меломаните, както като член на дуото Дед Кен Денс, по този начин и като композитор и реализатор на кино музика. През 2000 година тя печели " Златен глобус " за музиката към кино лентата " Гладиатор ", основана взаимно с композитора Ханс Цимер. В албума също по този начин вземат участие и международният първенец по бийтбокс – SkilleR и немският перкусионист Дейвид Кукерман, който от дълги години работи и концертира с Лиса Джерард и Dead Can Dance. В песните слушателите ще доловят наличието и на Петър Миланов - китара, Христина Белева - гъдулка, Костадин Генчев – дудук и Димитър Карамфилов – контрабас. Албумът е продуциран от " Шуберт Мюзик Пъблишинг ", а песните в него са особено композирани за хора от Лиса Джерард, ирландския композитор Джулс Максуел и българския композитор Петър Дундаков, който също по този начин е музикален продуцент на албума.

Феновете на хора и на Лиса ще имат избор при закупуването на новия албум, който ще е наличен във всички цифрови платформи, на компакт диск и под формата на винил.

Част от българските фенове на " Мистерията " имаха неповторимата опция да чуят за първи път взаимните осъществяванията на хора и Лиса Джерард по време на двата им сполучливи концерта през юни в софиийската зала " България " и на пловдивския древен спектакъл, по време на които публиката неведнъж се изправи на крайници.
Източник: inews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР