Предстои второто издание на първия специализиран форум, в който професионалисти

...
Предстои второто издание на първия специализиран форум, в който професионалисти
Коментари Харесай

Домът на бъдещето 2022 събира топ експертите в строителството и интериорния дизайн

Предстои второто издание на първия профилиран конгрес, в който експерти си подават ръка за генериране на хрумвания и препоръки за дома – " Домът на бъдещето ". Събитието ще се организира онлайн на 14 април и ще събере едни от най-хубавите специалисти в строителството и интериорния дизайн. Участие в него ще вземат водещи компании, които ще споделят своите професионални препоръки със феновете в границите на четири панелни полемики: " Красив дом ", " Зелен дом ", " Умен и сигурен дом ", " Достъпен дом ".

Форумът ще започва със актуалните трендове в дизайна, стиловете, които дефинират бъдещето в обзавеждането и търсенето на баланс сред красивия и удобен дом. В рамките на първия панел " Красив дом "  немската компания Hörmann ще показа своите елегантни и здрави интериорни порти.

В панела " Зелен дом "  зрителите ще се срещнат със системи за цялостна автоматизация на дома и изгодите от тях, както и разнообразни уреди и системи за понижение на разноските на електричество и вода.

Как да създадем дома си по-сигурен благодарение на технологиите, преимуществата на умните домове и застрахователни артикули за парцелите ни – по тези тематики феновете ще получат професионални отзиви по време на панела " Умен и сигурен дом ". Съветите на специалисти в областта на недвижимите парцели ще ни насочат по какъв начин да изберем най-подходящия за фамилията ни дом, а банкови експерти пък ще ни споделят по какъв начин да купим жилище допустимо най-изгодно.

В последния панел " Достъпен дом "  ще се дискутират тематики, свързани с домашните поправки и опциите за икономисване от поддръжката на жилището.

Партньори на " Домът на бъдещето “, чието миналогодишно издание събра над 200 хиляди гледания, са Хьорман България, Schneider Electric и Arco Real Estate България. Водещ на профилирания конгрес е Мария Силвестър.

" Домът на бъдещето 2022 “ ще се излъчи онлайн на 14 април и ще бъде налично от всяка точка на света гратис в уеб страниците на profit.bg, idei.bg, novini.bg, woman.bg и техните обществени канали.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР