Предстои ви ремонт на жилището и много искате да промените

...
Предстои ви ремонт на жилището и много искате да промените
Коментари Харесай

3 недостатъка в интериора на апартамента, които веднага привличат окото на гостите

Предстои ви ремонт на жилището и доста желаете да измененията нещо в него. Хем желаете да ви е комфортно, хем да е съвременно, само че и гостите като дойдат да останат смаяни от смяната. Дали в дейтсвителност се получава по този начин и какво би трябвало да имаме поради в този случай?

Когато планирате интериорен дизайн, желаете освен да се насладите на външния тип на жилището  си сами, само че и да изненадате прелестно гостите си. Не постоянно обаче притежателите на жилището разполагат с задоволително пари, с цел да наподобява целият апартамент съвършен и изцяло освежен.

Кои са трите минуса, на които постоянно обръщат внимание гостите даже и да не го вършат умишлено. Те просто се набиват на очи.

1.       Евтини санитарии
Идеи за украса на килимите вкъщи
Хубавият килим може да преобрази стаята. От трапезарията до банята, демонстрираме ви седем лесни, изобретателни метода да разкрасите дома си с...
Прочети повече
Монтажът на безценен смесител на мивката се смята за знак за престижа на домакина и положителното му финансово положение. В допълнение, един първокласен и безценен смесител устоя по-дълго и не изисква непрекъснати поправки.

Ето за какво е по-добре да спестите от плочки, само че да си купите и монтирате скъпа тоалетна, мивка и смесители. Удобството и качеството на първо място.

2.       Липса на място за предпазване

Някои хора нямат потребност да купуват шкафове от стена до стена, до момента в който други даже не разполагат с толкоз впечатляващо място за предпазване.

Въпреки това, съществуването на ненужни неща демонстрира неприятно премислен дизайн, на който гостите сигурно ще извърнат внимание.
5 хрумвания за образуване на пространството в дребната кухня
Кухненският тил освен защищава стените от замърсяване. В взаимозависимост от дизайнерското решение може да се трансформира в интериорен акцен...
Прочети повече
3.       Диван

Ако настаните другари в хола, те освен ще оценят външния тип на мебелите, само че и ще тестват удобството на дивана, с цел да открият равнището му на комфорт, че и на качество на материалите.

По предписание евтините дивани не са доста комфортни за сядане, което гостите ще схванат още със сядането.

Когато търсите комфорт, не се насочвайте към най-евтините продукти. Те сигурно няма да са комфортни, красиви и практични и в последна сметка ще се наложи скоро да ги подменяте, с цел да постигнете първичната си цел, а точно разкош и комфорт в личното жилище. Ако не разполагате с задоволително средства, может да вършиме подмяната и ремонта поетаппно, поставяйки си реалистични цели за реализиране. Така няма да се постанова да се примирявате с ефтини мебели и планове и в един миг ще разполагате с мечтаното жилище.

 

Още от ЛЮБОПИТНО:
Рейтинг: от. Гласували общо: консуматори
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР