Предстои ви обзавеждане за дома и искате да откриете всичко

...
Предстои ви обзавеждане за дома и искате да откриете всичко
Коментари Харесай

Обзавеждане за дома от магазин MATTRO - мебели за всеки вкус

Предстои ви обзавеждане за дома и желаете да откриете всичко на едно място? Мебелен е вашето решение! В шоурума на MATTRO в Пловдив ще откриете извънредно богато многообразие от мебели, артикули за съня, обзавеждане за кухнята, детската, офиса, мека мебел. Разположен на над 1000 кв. метра, магазинът предлага мебели за всеки дом и усет на налични цени.
Всички водещи производители са в MATTRO - Пловдив
В шоурума на Mattro ви чакат артикули на водещи производители -, TED, Латекс ЕКОН, Блян, НАНИ, Латекс ЕКОН, Вики, Парадайс, Magniflex, Isleep и доста други. На място може да тествате матраците, с цел да изберете кой е подобаващият модел за вас по отношение на мекост, чувство и комфорт. Освен обилие от, в магазин MATTRO ще откриете и всички нужни аксесоари за спокоен и здрав сън - възглавници, топ матраци, протектори, предпазващи матрака от зацапване и захабяване. За повсеместен свършек на спалното ви помещение в магазина ще намерите спални, кревати, хотелски комплекти с богат цветови избор на дамаски, както и дрешници и нощни шкафчета.


Удобство за най-малките
Оборудването за детска стая е извънредно значимо за всеки родител. Тя би трябвало да бъде снабдена с комфортно легло и матрак, които ще откриете в магазин MATTRO. Ако желаете да подмените напълно мебелите, в шоурума има огромен избор от детски спални комплекти, включващи дрешник, легло, бюро и удобен матрак.
Кухнята – сърцето на дома
Несъмнено, кухненското обзавеждане е едно от най-сложните решения за всеки дом. В шоурума на Mattro в Пловдив се предлага функционално кухненско обзавеждане, съобразено с вашите условия. Кухнята може да бъде направена по общоприет размер или по самостоятелен подобен - избор на цвят, материал, цена и характерно разположение.



Уют и жанр в дневната

Шоурум Mattro предлага и избор на лавици, модулни системи, секции, с които ще придадете на вашата дневна уют и жанр.

Столове и маси без аналог
Цялостният свършек на кухнята се добавя от подобаващите столове и маса. В магазин Mattro в Пловдив ще намерите богато многообразие от модели на налични цени и по отношение на всеки усет - бар столове и трапезни столове, направени от разнообразни материали.
В офиса като у дома
Освен обзавеждане за дома, в магазин Mattro ще намерите всичко належащо за вашия офис - модулни комплекти, офис столове, офис бюра и кресла.



Най-удобните дивани

Диванът е незаменима част от обзавеждането на всеки хол. В ще се насладите на многообразие от дивани, холови ъгли, фотьойли с изчистена или първокласна визия, подобаващи за всеки дом и направени с цвят по ваш избор.

Не се колебайте да посетите в Пловдив на бул. „ Кукленско шосе “ 35 (срещу Митницата). Създайте мечтания уют в дома си с подобаващите мебели, съобразени с вашите условия. Освен в Пловдив, може да ни откриете и в София, Велико Търново, Димитровград и Благоевград.  Направете своята стъпка към релаксиращия сън с mattro.net!
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР