Предстои мащабна акция, която се очаква да е невиждана в

...
Предстои мащабна акция, която се очаква да е невиждана в
Коментари Харесай

Демерджиев: Каналджиите обявиха война на България, ще им отвърнем с цялата си мощ

Предстои огромна акция, която се чака да е невиждана в историята на страната

Днес по този начин наречените „ каналджии “ оповестиха война на българската страна и българската страна ще отговори с цялата си мощност на това предизвикателство. Ще създадем всичко належащо този случай да не се повтаря. Това сподели в Бургас след след гонка с бежанци министърът на вътрешните работи Иван Демерджиев. Той разкри, че за решение на казуса със зачестилите случаи на бежанци, преминаващи границата  и каналджии, които ги транспортират, ще се наложи да се намеси и Министерството на защитата. 

„ Това закононарушение ще бъде разкрито, а нашата задача е повече да не позволяваме сходни произшествия. Още по пътя ни от София насам сме разискали всички ограничения, които е нужно да се вземат – от транспортните средства през хората, които се занимават с каналджийство, та чак до хората, които не удържат на натиска и вземат участие по един или различен метод в пропускането на мигранти през границата “, сподели служебният министър, които се закани още, че дейностите на вътрешното ведомство в идните дни ще бъдат такива, каквито до момента никой в страната не е виждал.

През идващите дни ще има интензивни дейности по откриване както на злополуката от тази заран, лишила живота на двамата служители на реда, по този начин и във връзка с чиновници на Министерство на вътрешните работи, които „ не извършват задоволително съзнателно отговорностите си “. 

Има арестувани няколко лица, както и едно, което се търси, посочи още министър Демерджиев. Не се касае за български жители. Има подозрения, че номерата на рейса са крадени.

Министърът сподели, че има хора в страната, които „ трайно‘ се занимават с каналджийство, загатвайки за проведена незаконна група, която ще бъде разрушена в идните дни. 

Повече вижте във видеото:

Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР