Предстои колективните органи на трите партии в коалицията да вземат

...
Предстои колективните органи на трите партии в коалицията да вземат
Коментари Харесай

Христо Иванов: Логично е ДБ да подкрепи Лозан Панов

" Предстои груповите органи на трите партии в обединението да вземат официално решение за поддръжка на кандидатурата на Лозан Панов за президент. Съвсем естествено е такава поддръжка да бъде дадена, не бих очаквал нещо друго ".

Това съобщи съпредседателят на Демократична България Христо Иванов в предаването " Неделя " 150 по БНР.

Иванов изясни, че е значимо да бъде съхранен гражданският темперамент на номинацията на Лозан Панов, направена от " Правосъдие за всеки ". " В петък (1 октомври) е имало диалог сред сътрудниците от Демократична България и Лозан Панов, бях в чужбина и нямах опция да вземам участие ", призна Христо Иванов. 

Христо Иванов разяснява кандидатурата на проф. Анастас Герджиков, подкрепена от ГЕРБ.  

" Без да наречеш казуса и без да кажеш, че има дългогодишно зло, което е ненаказаната корупция и корист с власт, а просто да кажеш, че всички би трябвало да се обединят, граничи с фалша. Надявам се в границите на своята акция той ще откри метод да огледа в очите тази действителност.... Академичните достижения са в действителност нещо впечатляващо, само че в случай че няма история на гражданска позиция, в случай че няма история на лично преживяване на потрес от положението, в което се намира българската страна, и внезапно кажеш, че можеш да обединиш хората, това повдига подозрение в достоверността ", разяснява съпредседателят на Демократична България. 

Според него сега наподобява, че обединяването, за което приказва проф. Анастас Герджиков, основно визира ГЕРБ и Движение за права и свободи. 

Още:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР