Предстои и ремонт и обновяване на основния футболен терен Стартира

...
Предстои и ремонт и обновяване на основния футболен терен Стартира
Коментари Харесай

Започна превръщането на градския стадион в Царево в модерен спортен комплекс

Предстои и ремонт и възобновяване на главния футболен терен

Стартира първият стадий от реконструкцията на градския стадион в Царево, който касае построяването на помощно игрище, фитнес навън и осветяване. Предстои и ремонт и възобновяване на главния футболен терен.

Инициативите са съгласувани с локалния футболен клуб и са напълно в интерес на жителите, оповестяват от Община Царево.

От една страна Общината към този момент започва осъществяване на реорганизация на помощното футболно игрище, осветяване около главния футболен терен и създаване на фитнес оборудване навън, а от друга след партньорство с Български футболен съюз ще бъде направено главно възобновяване на огромния футболен терен, включващо създаване на поливна система и замяна на тревната настилка и други

Община Царево организира социална поръчка за дейностите, които тя ще разпореди за осъществяване по дребния футболен терен, фитнеса и осветлението като всеки миг ще стартира работата на фирмата-изпълнител.

В ход е и процедурата за партньорство с БФС, като след осъществяване на всички законови условия и периоди, следва утвърждение от Общински съвет и основаване на право на прилагане, с цел да започва и тази част от ремонтните действия по главния стадион.

С ремонта и обновяването на подготвителния футболен терен БФС и Община Царево имат за цел да обезпечат модерни условия за осъществяване на подготвителен развой по футбол за интензивно занимаващите се с футбол – деца, юноши и девойки от гр. Царево и от прилежащите обитаеми места на общината. Срокът за планиране и осъществяване на този обект е 6-8 месеца.

Процедурата е строго регламентирана в Закона за физическото образование и спорта и са спазени всички условия като е показана и подробна капиталова стратегия с типове действия и периоди за осъществяване.
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР