Предстои един успешен ден, свързан със значителни промени. Вижте какво

...
Предстои един успешен ден, свързан със значителни промени. Вижте какво
Коментари Харесай

Предстои един успешен ден, свързан със значителни промени

Предстои един сполучлив ден, обвързван със обилни промени. Вижте какво още вещаят звездите за вас при започване на новата седмица.
Хороскоп 26.02.2024г.Овен
Днес ще си дадете сметка, че не можете да кажете на своя обичан човек цялата истина, защото в случай че чуе всичко, ще му бъде напълно болно, което, по Ваша преценка изобщо не е нужно, тъй като няма да бъдете разбрани. В последна сметка се постарайте да се държите по този начин, че да не се досети, че това не е цялата истина.
Телец
Днес е напълно несъмнено, че няма да скучаете! Това Ви подсигуряват и звездите. Вашата втора половинка ще Ви устрои подобен радостен живот, че Вие ще започнете да си мечтаете за прошка и успокоение. Разбира се, че желанието Ви ще бъде изпълнено, само че уви, не през днешния ден. Друго нищо не Ви остава….
Близнаци
Представителите на този знак се държат много егоистично, само че това им се удава: през днешния ден те ще са изключително обаятелни и неотразими, и по тази причина никой няма да им се разсърди. И въпреки всичко не си заслужава прекомерно внезапно да реагирате против ползите и желанията на своите близки – на всеки е прелестно да зарадва хората, които обича. Има късмет да се контролират отдавнашни различия с родственици, както и да се откри ненадейно решение на въпрос, който отдавна тормози всички. Бъдете доста деликатни по време на пътешестване, изключително в случай че Вие ще кормувате. Всяка немарливост може да докара до неприятности.
Рак
Правейки си проекти за днешния ден, постарайте се да вземете под внимание всичко, което може да повлияе директно или индиректно. Иначе неприятните сърпрайзи са неизбежни. И в случай че те се случат, то половинката Ви ще упреква единствено Вас, даже и това да стане по стичане на събитията.
Лъв
Днес представителите на Вашия знак повече ще губят, в сравнение с да печелят. Като цяло денят ще бъде обвързван с разочарования и неуспехи, както и с нуждата да отстъпите, пропускайки напред противници и съперници. Трудно ще преживеете това състояние, а нормалният Ви оптимизъм ще Ви напусне. Не прекарвайте прекомерно доста време в усамотение – мрачните мисли много елементарно ще Ви завладеят, в случай че до Вас няма никой. Приятелите драговолно ще Ви поддържат и развеселяват, като изобщо няма да задават непотребни въпроси. Възможен е непредвиден подарък.
Дева
Днес не би трябвало да разчитате на Фортуна. Тя е сляпа, и дори, без да желае да Ви обиди, може да изхвърли всяка хитрина. Каните се, да повторите неточност, която един път сте правили. Нали трябваше да си напарвите съответните заключения? Нужно ли Ви е още веднъж да се разочаровате?
Везни
Вървете по своя личен път. Винаги идва миг, когато би трябвало да решите, в какво вярвате, както и да го отделите от това, в което Ви се коства, че би трябвало да вярвате, или от това, какви мисли се пробват да Ви внушат обкръжаващите. Наличието на набор от персонални морални правила и стандарти – това е скъп инструмент, по тази причина поработете над развиването на личен. Няма да е толкоз елементарно, само че ще си заслужава.
Скорпион
Днес ще разберете, че за Вас в много комплицирано от доста време да поддържате топли връзки с Вашия обичан човек. Много ще Ви се желае обезателно да го наругаете, да си изясните връзките или просто да си повикате един на различен на воля. Може би в действителност си заслужава?
Стрелец
Ще ви бъде елементарно докажете себе си във всичко, което вършиме, стига да не сте се претрупали през миналите дни. Всички ексцентрични и странни неща ще ви притеглят като с магнит. Добър ден за работа с компютри и техника.
Козирог
Независимо от това, което ще се случи, постарайте се да се въоръжите със успокоение и дипломатичност, не се опитвайте да отрежете подадената Ви ръка напряко от рамото и не изпадайте в крайности. В отговор на неподходящото стичане на събитията и тестванията, които Ви изпраща ориста, проявете и покажете миролюбие. През този ден се покачва вероятността от отводи, ограничавания и дефицит на време. Даже и най-близките връзки може да се окаже, че охладняват( най-много по независещи от Вас причини). Това не е най-хубавия миг да се издемонстрира усет или живописен гений.
Водолей
Предстои един сполучлив ден, обвързван със обилни промени в персоналния Ви живот, приятни прекарвания, както и демонстрация на благосклонност, която няма да остане без реципрочност. Само че ненужно лекомисленото държание, както и стремежът за колкото се може по-бързо приемане на мечтаното, може да доведат до неприятни последици. Не губете хубавичко почва под краката си и се замислете за последствията от прибързани дейности. Вероятни са огромни разноски, свъразни с развлечения и другарски сбирки. Не се опасявайте, че ще Ви вземат за лаком човек, или ще си помислят, че опциите Ви са много лимитирани: оставайки „ на нула ”, надали ще изпитате наслаждение от общуването.
Риби
Нищо не променяйте, а просто продължете започнатото по-рано, и се придържайте към държанието, което от дълго време сте си избрали. Възможно е някой да не Ви утвърди, само че на рецензията и погледите „ на погрешно, не би трябвало да обръщате внимание. Днес са значими точно Вашите оценки и умозаключение, и по тях би трябвало да се ориентирате при взимане на решение. Ще съумеете да запазите положителните си връзки с най- околните хора, само че и в точния момент ще им окажете помош. Денят е задоволително подходяш за всякаква активност, която да е потребна както за Вас, по този начин и за другите, и нито едно, даже и най-малкото Ви изпитание, няма да отиде на вятъра.
Източник: flashnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР