Представяме ви отново Фентъзи футбол старс (ffstars), това е българска

...
Представяме ви отново Фентъзи футбол старс (ffstars), това е българска
Коментари Харесай

Българин е №2 в света във Fantasy Premier League!

Представяме ви още веднъж Фентъзи футбол старс (ffstars), това е българска общественост за играта на ФПЛ (фентъзи министър председател лийг) и е място за фентъзи футбол фанатици. Тук можеш да играеш и провериш уменията си против Петър Виденов от DIEMA SPORT или №2 в света (от близо 7 милиона играчи) - Бойко Илиев. Играта е изцяло безвъзмездна, а ffstars дава премия всеки месец (50лв) и най-после на сезона е най-малко 200лв за спечелилия в крайното класиране. Това е една от няколкото безвъзмездни лиги с награди за сполучливите участници в България.

Ако към момента не си във Фейсбук групата на ffstars, влез тук: Фейсбук. Също и в безплатната мини лига на ffstars с над 1200 участника от тук, с код rif792.

Ще имате опция да изгледате или прочетете изявлението на ffstars с Бойко Илиев. Ето го и него:

С наслада ви представяме Бойко Илиев и невероятното му достижение досега - номер 2 в света от всичките съвсем 7 милиона участници. Изключително сме радостни, че българин е толкоз напред в генералното класиране.

Ето и едно резюме на изявлението, в което участваха Юлиан Аспарухов, уредника на ffstars, както и Илиан Петров и Валентин Димитров от панелистите на ffstars.

Ffstars: Бойко, кажи разкажи ни малко повече за себе си?

Бойко: Благодаря за поканата, Бойко Илиев на 37 години от София, женен, работя в областта на IT промишлеността, по-конкретно в аутсорсинг бранша.

От какъв брой време играеш ФПЛ?

Запознах се с играта около сътрудници, това е моят трети сезон в конкуренцията. Един от тях към този момент играе осми сезон, имаме си и наша мини-лига.

 fpl
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР