Представяме ви една селекция, в която сме подбрали филми, които

...
Представяме ви една селекция, в която сме подбрали филми, които
Коментари Харесай

6 истински истории, разказани във филми

Представяме ви една селекция, в която сме подбрали филми, които ни притеглят, тъй като описват същински истории. В тях сюжетът и героите не са измислени, борбите не всеки път приключват по този начин, както ни се желае и сигурно положителното не всеки път побеждава.  

Някои от лентите по автентичен случай са отличени с влиятелни филмови филмови награди ( " " или "  например), други - не са печелили статуетки, само че влияят мощно. 

Ето и заглавията, които ви предлагаме през днешния ден:   

„ Списъкът на Шиндлер “ (1993)

„ Списъкът на Шиндлер “ е биографичен филм, дело на Стивън Спилбърг, който наблюдава историята на судетския немец и предприемач Оскар Шиндлер, който съумява да избави живота на над 1000 евреи по време на Втората международна война. Филмът печели голям брой награди, от които 7 награди " Оскар ", в това число за най-хубав режисьор.



„ Хвани ме, в случай че можеш “ (2002 г.)

" Хвани ме, в случай че можеш “ споделя историята на Франк Абигнейл Мл., талантлив измамник, чийто невероятен гений му разрешава да открадне напълно безнаказано милиони долари, но агентът от ФБР Карл Ханрати си слага за цел да го съобщи на правораздаването.

В основните функции влизат Леонардо ди Каприо и Том Ханкс. Филмът е номиниран за " Оскар " за най-хубава поддържаща роля и най-хубава музика. 



Прочети още на идната страница...
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР