Представяме се повече от отлично в Токио, според мен повече

...
Представяме се повече от отлично в Токио, според мен повече
Коментари Харесай

Тервел Пулев: Жените са силният пол, Олимпиадата в Токио го доказа безапелационно

Представяме се повече от чудесно в Токио, съгласно мен повече в сравнение с сме очаквали. Жените са мощният пол и това се потвърди на тази олимпиада, не е чак толкоз огромна изненада.

Така боксьорът Тервел Пулев разяснява пред Българска национална телевизия за какво единствено дами носят медали за България от игрите в Токио.

По думите му до олимпийския връх се стига доста мъчно и по тази причина е толкоз мечтан, а в това време рядко се доближава.

" Конкуренцията в обичайните спортове, на които сме привикнали - битка, бокс, повдигане на тежести, бронзов орден,  радваме се даже на полуфинал, тъй че това е един необикновен непосилен труд, дълготраен ", сподели още Пулев.

Той не уточни кой е отговорен за това, че отиваме на олимпиада на олимпийския принцип - за присъединяване. Според него би трябвало да се направи изчерпателен разбор, с цел да се видят аргументите, само че съгласно него има върху какво да се работи.

" Моето персонално мнение е, че медалите са плод на дълготраен труд на състезателите и на ограничения от тяхна страна. Мисля, че страната би могла да направи още малко ", счита боксьорът.

По думите му боксът е доста известен измежду дамите и дребните девойки. Според него спортът е една от дребното сфери в България, които още действат.

Той си спомни какво е било на Олимпиадата в Лондон през 2012 година

" Това е едно вълшебно възприятие, това е едно необикновено нещо, комбинация от разнообразни неща - от еуфорията, компликациите, напрежението, всичко по този начин е доста миксирано в един месец, в който пребиваваш в олимпийското село. Просто мога да съм признателен, че съм се класирал и съм съумял да отида там ", добави Пулев.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР