представя акцентите от днешния преглед на печата. 24 милиона лева

...
представя акцентите от днешния преглед на печата. 24 милиона лева
Коментари Харесай

Новини или Novini - картината на печата за 5 септември

представя акцентите от днешния обзор на печата.


24 милиона лв. за километър. Това е плануваната сума за 6-километровата права от Околовръстното шосе на София. В сряда държавното управление утвърди 144.6 милиона лв. за трасето от пътен възел " Младост " до " Цариградско шосе ", където е връзката с автомагистрала " Тракия ". Намеренията за построяването на този сектор са от повече от десетилетие, само че до момента макар тежките тапи нищо не бе направено. Разписаната сума трансформира този сектор в следващото " златно " трасе при новоизгражданите пътища, написа вестникът в днешния си брой.

Съдят трима за обира на века в Хасково - отмъкнали 1,833 млн. лева от централната поща, написа " 24 часа ". Хасковската окръжна прокуратура внесе в съда обвинителния акт за грабежа на 1,833 милиона лв. от централната поща в регионалния център. Трима мъже ще бъдат изправени на подсъдимата пейка като причинители и помагачи в обира на крупната сума.
Престъплението бе осъществено в нощта на 7 против 8 юни 2016 година. Тогава маскирани проникнаха в регионалната пощенска станция откакто първо обезвредиха охранително - известителната техника. След това приведоха в безпомощно положение пазача.

Катаджии погнаха електрическите тротинетки - това е заглавието на първа страница на в. " Труд ". Друг акцент в броя са новите правила за заплащане на Данък добавена стойност - като да вземем за пример премахването на опцията за неплащане посредством прекачване на магазин на поредност от компании.
" Монитор "
Агенцията по заетостта ще показа активността си със личен щанд на кариерното ревю за квалифицирани фрагменти Career Show 2019 на 10 септември в зала „ Арена Армеец ”, написа " Монитор ". Участниците във форума ще имат опция да се срещнат със свободните работни места, предлагани на пазара на труда – настоящите за деня свободни позиции за експерти и квалифицирани служащи, които се оферират в цялата страна, и по какъв начин могат да се осведомят за тях посредством уеб страницата и офисите на Агенцията по заетостта. Ще бъдат презентирани другите услуги, както за търсещите работа, по този начин и за работодателите. Нагледно ще бъде демонстрирана платформата за европейска трудова подвижност EURES, посредством която може да се окаже поддръжка на искащите българи да се завърнат и работят в родината, обявиха още от организацията.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР