Представителният тим на Марица стартира подготовка за новия сезон 2020/2021

...
Представителният тим на Марица стартира подготовка за новия сезон 2020/2021
Коментари Харесай

Марица започна подготовка с 24 футболисти

Представителният отбор на Марица започва подготовка за новия сезон 2020/2021 в Трета лига - Югоизточна група. Точно в 9:30 новият старши треньор на “жълто-сините” Николай Димитров и неговият асистент Тенислав Иванов изведоха група от 24 футболисти за първата подготовка. Отборът резервира съвсем напълно състава си от предишния сезон. Трима са напускащите - Костадин Дяков, Айкут Янъков и Димитър Мичков. В отбора се завръща опитният бранител Величко Величков. Няколко юноши от старша възраст също започнаха тренировки с първия тим - Петър Печенков, Теодор Фърков, както и към този момент привлечените в отбора през предишния сезон Мариан Бончев, Георги Иванов и Борислав Дончев. И през идния сезон спортно-техническият щаб на Марица ще продължи политиката на клуба за налагане на лични юноши в първия състав и тяхното обиграване.

От първото занятие по персонални аргументи отсъстваха Тодор Тимонов и Христо Янчев, които напълно скоро ще бъдат разполагаем и ще стартират тренировки.
Тимът ще се готви при домашни условия. Предвидени са шест контролни срещи, които Марица ще изиграе по време на подготвителния интервал, като за две от тях към момента се търсят противници.

Програма за контролни срещи - лято 2020:

11.07 - търси се противник
15.07 - търси се противник
18.07 - Асеновец (ст.”Шипка”, Асеновград)
22.07 - Хасково (чака се потвърждение)
26.07 - Спартак (Пловдив) (ст. “Марица”, Пловдив)
01.08 - Борислав (Първомай) (мястото се уточнява)

Началният час на срещите ще бъде оповестяван след неговото уточняване. Програмата за контролните срещи може да претърпи смяна.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР