Представителният отбор на Локомотив (Пловдив) ще приеме Ботев (Враца) в

...
Представителният отбор на Локомотив (Пловдив) ще приеме Ботев (Враца) в
Коментари Харесай

Локомотив пусна билетите за първия мач на трибуна Бесика

Представителният тим на Локомотив (Пловдив) ще одобри Ботев (Враца) в мач от 19-тия кръг на Първа лига на “Лаута ”! Срещата е в неделя (12.02) от 16:45ч. и ще бъде ръководена от Станислав Тодоров.
 Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция Вече може да спечелите 200 000 лв. от Sportal.bg в новата секция " Домът на почитателите "
ПФК Локомотив публично афишира, че естрада “Бесика ” ще бъде открита на тази среща! За този мач безусловно всички типове абонаментни карти ще важат за новия бранш!

Централната естрада на стадион “Локомотив ” ще бъде с понижен потенциал, тъй като на нея е самостоятелен краткотрайно новия бранш за посетители!

Билетите ще са в продажба от през днешния ден от 14:00ч. на следните места:

– бензиностанции OMV, Technopolis, Български пощи, магазини “На Тъмно ”, билетна каса пред общината, Каса Маскарт – Градски дом на културата и на eventim.bg.

Касите на “Лаута ” ще са със следното работно време:

10.02 – от 14:00ч. до 19:00ч.
11.02 – от 10:00ч. до 18:00ч.
12.02 – от 10:00ч. до края на първото полувреме

Цените на билетите са както следва:

Трибуна “Бесика ” – 12 лв. (за възпитаници сред 11г. и 19г. – 5 лв. – при показване на удостоверяващ документ)
Централна естрада – 15 лв.

Паркингът на територията на комплекса в деня на мача ще бъде 3 лв..

Деца до 10г. (навършени) ще влизат гратис (важи единствено за “Бесика), само че би трябвало да са с  ПРИДРУЖИТЕЛ  на мачовете и правилно попълнена  ДЕКЛАРАЦИЯ.

Всеки последовател би трябвало да си носи  ЛИЧНАТА КАРТА  за всеки дуел, тъй като тя ще бъде поискана от органите на реда на входовете на стадиона. Деца до 16 години влизат единствено с  ПРИДРУЖИТЕЛ , правилно попълнена  ДЕКЛАРАЦИЯ  и валиден  БИЛЕТ/АБОНАМЕНТНА КАРТА . За облекчение на последователите, ще има такива заявления на всеки вход на стадиона, както и на касите.

 

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР