Представителите на зодия Скорпион са сред най-сложните личности. Трудно е

...
Представителите на зодия Скорпион са сред най-сложните личности. Трудно е
Коментари Харесай

10 истини, които трябва да знаете за зодия „Скорпион“

Представителите на зодия Скорпион са измежду най-сложните персони. Трудно е да ги обичате, още по-трудно е да не ги обичате. Те вършат всичко по собствен метод и не разрешават на никого да ги командва. Вижте 10 неща, които единствено Скорпионите (и техните най-близки хора) ще схванат.
1. Скорпионът не желае помощ
Трудностите в живота се преодоляват по-лесно, в случай че има кой да ви подаде ръка. Да, но не! Гордият Скорпион не обича да желае помощ. Рядко ще чуете предствител на тази зодия да моли за помощ. Интересното за Скорпионите е, че даже да им оферират помощ, доста мъчно я одобряват. Скорпионите обичат сами да реализират всички набелязани цели.

2. Скорпионът обожава да беседва
Скорпионът е превъзходен събеседник. Лесно беседва с всекиго на всяка тематика. Умее да приказва, умее и да изслушва, по тази причина хората постоянно търсят неговата компания. Обичат да задават доста въпроси и да се интересуват от хората, без да стават нахални.

3. Скорпионът е авантюрист
Представителите на зодия Скорпион обожават да опитват. Когато става дума за нещо друго, приключенско и даже рисково, Скорпионът е вашият човек. Можем даже да ги определим като луди глави. Знайте обаче, че малко са нещата, които ще изплашат Скорпиона, по тази причина в случай че имате подобен приятел/ сътрудник, евентуално би трябвало да влезете в ролята на “спирачка ”, с цел да го предпазвате от проблеми.

4. Скорпионът е тайнствен
Трудно е да се види както стои под обвивката на един Скорпион. Вие познавате от него тъкмо толкоз, колкото ви е разрешил. Нито повече, нито по-малко. Скорпионите са измежду най-мистериозните и потайни представители на зодиака, не споделят с кого да е, не разрешават всекиму да влиза в дома им или в мозъка им.

5. Скорпионът е доста прочувствен, само че затулен
Рядко ще видите Скорпион да демонстрира страсти. Това обаче не значи, че е безсърдечен. Тъкмо противоположното. Скорпионите изпитват доста и доста мощни страсти. Не обичат обаче да ги демонстрират. Дори да страдат няма да го покажат, даже да са на седмото небе от благополучие, няма да ги видите да го показват. В това отношение Скорпионът има потребност от правилни и грижовни другари и семейство, които да се грижат за прочувствената му непоклатимост макар мощната опозиция.

6. Скорпионът мъчно избира сътрудник
Скорпионите държат на моногамността. Много мъчно избират сътрудник в живота, само че открият ли го, ще го обичат до дъно! Верни сътрудници са, държат извънредно доста на фамилията. Веднъж обвържат ли се, всичко друго остава на назад във времето. Скорпионът е предан сътрудник в прочувствено и полово отношение.

7. Скорпионът не не помни
Скорпионите внимават какво приказват и какво правят. И чакат същото от близките. Ако не си мерите приказките пред Скорпиона и го засегнете, не очаквайте да ви елементарни. Или най-малко да не помни. Скорпионът би споделил за себе си: “Не съм отмъстителен, само че съм помнещ ”. Затова най-добре си мерете приказките към представители на тази зодия.

8. Скорпионът се доверява мъчно
Бъдете търпеливи със Скорпионите. Те се доверяват и разкриват мъчно. В началото са постоянно резервирани и им би трябвало доста време да се провиснал в компанията на някого. Това важи и за сътрудниците, и за приятелите, и даже за фамилиите им. Мнозина неверно разчитат това държание като потайност, като за Скорпиона това е просто един дълъг развой по печелене на доверие.

9. Скорпионът ненавижда да чака
Не закъснявайте, в случай че имате среща със Скорпион. Просто тъй като той няма да ви чака. Ако някои са склонни да почакат 10-15 минути, то Скорпионът не е. Просто ще си тръгне и най-лошото е, че ще одобри съществено закъснението ви. И няма да го не помни дълго време.

10. Скорпионът се отегчава елементарно
Скорпионът има потребност от многообразие. Неговите дни не трябва да си наподобяват един с различен. За разлика от други зодии, като Козирога да вземем за пример, еднообразието “убива ” Скорпиона. Независимо дали приказваме за свободното време или за работата, Скорпионът държи на динамичното и особеното и не се помирява с друго.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР