Представителите на зодия Скорпион направо не могат да живеят без

...
Представителите на зодия Скорпион направо не могат да живеят без
Коментари Харесай

Какво обича да похапва зодия Скорпион

Представителите на зодия Скорпион напряко не могат да живеят без месо. Много са редки изключенията от това предписание и е мъчно да се срещне Скорпион, който да е върл вегетарианец.

Освен месото Скорпионът обича доста пикантните подправки. За него едно ядене е задоволително вкусно, единствено в случай че е с прекомерно доста пикантни подправки.

Прекалено лютото не плаши Скорпиона, таман в противен случай – това е най-любимата му храна. Той прибавя люти подправки в салатите, в ястията и в супите.

 Скара

Освен че е огромен фен на яденето, Скорпионът е и доста добър готвач. Независимо от пола представителите на тази зодия стават доста положителни кулинари.

Скорпионът е традиционалист и мъчно взема решение да промени кулинарните си усети. Той харесва обичайни ястия, с които е израснал, и е съвсем невероятно някой да успее да го накара да опита нещо ново.

Традиционната пържола с гарнитура е най-хубавото решение за обяд и за вечеря за Скорпиона, а закуската нормално по този начин или другояче я пропуща.

 Пържола с гарнитура

Дори да опита нещо, което не е пробвал до момента, Скорпионът ще си остане песимистичен във връзка с новата храна и няма да желае да повтори този собствен опит.

Рибата не е измежду обичаните храни на Скорпиона, само че все пак той постоянно хапва печена риба. Но да се опитате да накарате представител на тази зодия да опита ядене или салата с морски блага е същинско предизвикателство.

Скорпионът не е огромен фен на здравословното хранене, той даже има податливост към преяждане и към трупане на непотребни килограми.

Но от време на време понатрупалият непотребни килца Скорпион се трансформира радикално и взема решение, че е настъпил моментът да се храни здравословно. Тогава в менюто му могат да попаднат единствено храни, които обезпечено спомагат за положителната му фигура и здраве.

Скорпионът на драго сърце хапва зеленчуци, само че това е необичайност. За него значимо е да употребява единствено такива, които са отгледани по екологичен метод, в противоположен случай за него зеленчуците нямат стойност.

От плодовете Скорпионът харесва единствено тези, които порастват в страната му. Екзотичните плодове не са прелъщение за него.

Източник: gotvach.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР