Представителите на тези зодии най-често имат детски черти на лицето.

...
Представителите на тези зодии най-често имат детски черти на лицето.
Коментари Харесай

Най-младоликите зодии – сякаш за тях времето е спряло

Представителите на тези зодии най-често имат детски черти на лицето. Те се отличават от приятелите си с младоликия си тип.

Най-младоликите зодии

Жените и мъжете от тези зодии наподобяват извънредно млади. Чистото като на дете лице е техният признак. Винаги, когато някой се опита да познае възрастта им, той ги прави с 10 години по-млади, в сравнение с са в реалност. Често обаче не се одобряват на съществено заради тази причина – и от околните им.

Хората с тези зодии имат юношески черти на лицето:

Рак

Зодия Рак наподобява толкоз сладостен, че всеки желае да се грижи за него. Той трогва приятелите си и по този начин ги кара да се отнасят с него като с малко дете. Въпреки че това има своите преимущества, тъй като постоянно може да разчита на непозната поддръжка, това го прави и противен. Почти всеки ден той се усеща по този начин, като че ли всички му подреждат – те като че ли знаят по-добре от него за всеки въпрос.

Лъв

Лъвът постоянно има детски черти. Той наподобява толкоз млад, че може да прекарва време с доста по-млади хора. В компанията на свои връстници обаче от време на време се усеща като по-малък от тях. Това го тормози, тъй като не може да им наложи господството си.

Стрелец

Стрелецът стартира да остарява едвам след четиридесет. Преди това наподобява доста по-млад, в сравнение с е в реалност. Приятелите са изумени, когато схванат възрастта му. Повечето не желаят да му повярват и доста му се подиграват.

Източник: spiritell.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР