Представители на Следствения комитет на Русия информираха адвокатите и майката

...
Представители на Следствения комитет на Русия информираха адвокатите и майката
Коментари Харесай

Още 14 дни руските власти ще държат тялото на Навални

Представители на Следствения комитет на Русия осведомиха юристите и майката на Алексей Навални, че тялото на умрелия в колонията опозиционер е изпратено за химическа експертиза, която ще продължи 14 дни. Това заяви прессекретарят на Навални Кира Ярмиш.

Федералната работа за осъществяване на наказванията заяви на 16 февруари, че съветският политик Алексей Навални е умрял в колония в Ямало-Ненецкия самостоятелен окръг. Сутринта на 17 февруари майката на Навални дойде в ИК-3 в Харпе и получи уведомление за гибелта му. Ръководството на колонията заяви, че тялото на Навални е в моргата на Салехард. Когато майката на политика пристигнала там, й споделили, че няма мъртвец.

Кира Ярмиш сподели, че следственият комитет е отказал да съобщи тялото на роднините, до момента в който инспекцията не завърши. Както сподели криминалистът Олга Фатеева, проверяващите органи от време на време не разрешават освобождението на тялото с години.

Предполага се, че тялото на Навални е в моргата на регионалната клинична болница в Салехард, написа Нова газета Европа, като се базира на източник. Тялото на Навални беше откарано в моргата вечерта на 16 февруари.
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР