Представители на Синдикалната федерация на служителите в МВР се срещнаха

...
Представители на Синдикалната федерация на служителите в МВР се срещнаха
Коментари Харесай

Рашков след срещата със синдикатите на МВР: Ще вдигнем заплатите на полицаите

Представители на Синдикалната федерация на чиновниците в Министерство на вътрешните работи се срещнаха с премиера Кирил Петков. По време на диалозите в Министерския съвет бяха разисквани аргументите за проведените от СФСМВР митинги.

„ Подадохме си ръцете, от тук нататък работата ще продължи. Следващата среща е планувана за понеделник. Трябва да сме сигурни, че структури и елементи от Министерство на вътрешните работи, които не са работещи, ще бъдат реформирани ", сподели след срещата Петков.

„ Не се срещаме за първи път с управлението на синдикатите. Правим ежемесечни срещи от края на предходната година. Всички знаете, че обмисляме съществени структурни промени в Министерство на вътрешните работи, които не могат да бъдат осъществени без мнението на синдикатите. Няма никакво подозрение, че възнагражденията за чиновниците са изостанали. Ще решим този проблем. Мисля, че синдикатите имат вяра на Министерство на вътрешните работи. Не може да имаме министерство, което е със конструкция от преди 50-60 години при радикално изменени публично политически отношения”, съобщи вътрешният министър Бойко Рашков.



Очаквайте детайлности!
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР