Представители на Сан Франциско Джайънтс и на звездата на Маями

...
Представители на Сан Франциско Джайънтс и на звездата на Маями
Коментари Харесай

СФ поиска Стантън, трябва да поеме $250 млн. от заплатата му

Представители на Сан Франциско Джайънтс и на звездата на Маями Марлинс Джанкарло Стантън са се срещнали на неутрална територия в Лос Анджелис, с цел да обсъдят възможен трансфер на най-скъпоплатения бейзболист в историята. Началните диалози са се провели тази нощ с позволението на " марлините ", както повелява етичният кодекс на МЛБ.

От Маями към този момент оповестиха, че възнамеряват внезапно стесняване на бюджета, а в наличието на Стантън, който има да получава $295 млн. за оставащите 10 сезона по рекордната 13-годишна договорка за $325 млн., това явно няма по какъв начин да стане. Проблемът е, че в контракта на 28-годишния слъгър има забраняваща уговорка за продажба. Затова водачът по хоумръни за 2017 година, определен за MVP в Националната лига през миналия сезон, първо би трябвало да се съгласи на отменяне на този член.

Според разнообразни американски източници главното изискване, при което Марлинс ще се съгласи да изпрати Стантън в Джайънтс, е " колосите " да поемат най-малко $250 млн. от дължимата заплата на аутфилдера. Освен това от Калифорния към Флорида евентуално ще поемат трима играчи на Сан Франциско – вторият бейзмен Джо Паник и гениите от Майнър лийг Тайлър Бийди и Крис Шоу.

Според непотвърдена информация интерес към вероятно привличане на Стантън имат още два клуба от НЛ – Лос Анджелис Доджърс и Сейнт Луис Кардиналс.

Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР