Представители на НКП Левски се срещнаха с кмета на Столична

...
Представители на НКП Левски се срещнаха с кмета на Столична
Коментари Харесай

Фенове на Левски се срещнаха с кмета Фандъкова заради метростанция Георги Аспарухов

Представители на НКП Левски се срещнаха с кмета на Столична община госпожа Йорданка Фандъкова, оповестява формалния уебсайт на проведените последователи.

По време на диалозите в четвъртък са били разисквани значими въпроси пред " синята " общественост. Г-жа Фандъкова е поела ангажимент за промяна на плановото предложение за визията на метростанция " Георги Аспарухов ", която е в непосредствена непосредственост до стадион " Герена ".

Метростанцията, която следва да бъде открита, бе кръстена на именитият футболист с решение на Столичния общински съвет по самодейност на проведените последователи. Впоследствие обаче препоръчаната визия на станцията не отговаряш на името на Георги Аспарухов. След срещата със Софийския кмет представителите на НКП Левски са получили увещание, че станцията ще наподобява по верния метод.

Също по този начин на място се планува и слагането на барелеф на Гунди. Проектът на НКП Левски за изработването на паметник в границите на комплекс, които да увековечи история на клуба и неговите последователи, също е получил поддръжката та столичния кмет и ангажимент за подпомагане от страна на администрацията.
 НКП на Левски стана на 10 години
НКП на Левски стана на 10 години

Вижте какво написа Гугутката
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР