Представители на коалиция „Българските патриоти - ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ“

...
Представители на коалиция „Българските патриоти - ВМРО, ВОЛЯ и НФСБ“
Коментари Харесай

Протест на коалиция Българските патриоти пред КЕВР

Представители на коалиция „ Българските патриоти - Вътрешна македонска революционна организация, ВОЛЯ и НФСБ “ алегорично разпиляха студения запас пред КЕВР. Те разпиляха чували цялостни с лед на тротоара.

На събитието участват претенденти за народни представители от обединението и стотици жители. Те носят флагове на трите партии от обединението, както и плакати, на които написа: " Оставка, КЕВР " и КЕВР - прислужници на монополите ".



Протестиращите в лицето на Юлиан Ангелов поканиха ръководителя на КЕВР Иван Иванов да изясни какви решения ще вземе регулаторът. " Слезте тук долу, ще подсигуряваме вашата сигурност ", разгласи Ангелов.

" Кажете го и през прозорците ", прикани Ангелов, откакто от КЕВР отвориха прозорците, а протестиращите започнаха още веднъж да скандират " Оставка ", както и " КЕВР, срам, оставка и затвор ".

" Днес ще е забавно да забележим какъв пост би имал ръководителят на " ИТН ", тъй като той комуникира с народа си само през Facebook. Сега през днешния ден това нарастване, протичащото се под контрола на " Демократична България " и на ръководителя на КЕВР Иван Иванов е доказателство за желанията на тези чисто нови политически субекти ", сподели още Александър Сиди.

" Срамната организация КЕВР, ръководена от кадър на " Демократична България ", през днешния ден покачва цената на тока и парното. На 11 юли, когато " Българските патриоти " бъдат част от българския парламент, ще създадем всичко допустимо, с цел да спрем цялото това безумство и в случай че се наложи ще закрием КЕВР ", акцентира Александър Сиди.



" Събрахме се през днешния ден с изключение на да кажем на КЕВР, че са мафия, а и да им върнем студения запас на Доган, да върнем на Христо Иванов и компания, които предишното лято отидоха с една лодка на " Росенец " да описват по какъв начин ще отстраняват Движение за права и свободи. След това се договориха с тях, отстранен Комисията за Росенец, с цел да влезе позорният за България Изборен кодекс, с който се позволява Ердоган да се намеси в нашите вътрешни работи. Дойдохме да върнем точно на " Демократична България " този леден запас, тъй като знаем Иван Иванов от коя политическа мощ е. Ако предходната година разказваха приказки по какъв начин могат да се оправят с всички проблеми, виждаме, че през днешния ден самите те вършат нетърпим животът на българите, вдигайки цената на тока и парното ", уточни още Александър Сиди.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР