Представители на гражданско сдружение БОЕЦ внесоха в представителството на Европейската

...
Представители на гражданско сдружение БОЕЦ внесоха в представителството на Европейската
Коментари Харесай

БОЕЦ поиска ЕК да спре парите за България |

Представители на гражданско съдружие БОЕЦ внесоха в представителството на Европейската комисия пояснение за аргументите за настояването на оставката на основния прокурор и държавното управление.

В документа се показва, че България се ръководи от мафия, а парите от еврофондовете би трябвало да бъдат спрени, с цел да не обслужват олигархичните кръгове, близки до държавното управление.

" Брюксел ясно би трябвало да съобщи своята позиция в поддръжка на българските жители, в поддръжка на процеса на демократизация на България, в поддръжка на процесите против корупцията и мафията в България. Тогава и ние ще бъдем същински мощни, тъй като въпреки всичко българите сме и европейци и когато имаме тази поддръжка, когато имаме тази взаимност, нашият глас се чува в цяла Европа ", сподели водачът на БОЕЦ Георги Георгиев.

Преди да завърши събитието, за няколко минути беше блокирано придвижването по столичната улица " Георги Раковски ".
От групировката желаят да бъдат чути в Брюксел. Това сподели в изявление за " Преди всички " юрист Камен Добрев от придвижването.

По време на съвещанието на Правната комисия на Екологичен потенциал ще търсим публичност пред представителството на Европейска комисия и ще желаеме директно включване по време на дебатите. Едно достоверно придвижване, каквото сме ние, желае да показа съответни данни и сигнали. И до момента сме внасяли сигнали, сподели Добрев и напомни свадите с Апартаментгейт, " Къщи за тъщи ", Барселонагейт и така нататък

Искаме да знаем дали Европейска комисия и Екологичен потенциал имат смелостта да признаят заболяването на страната у нас. Призоваваме Европейска комисия да спре финансирането, тъй като да се наливат средства в нереформирана страна е продължение на мъката, това е двуличие, по този начин единствено се ускорява мощта на задкулисието, счита Добрев, представен от БНР.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР