Представители на ГЕРБ и Продължаваме Промяната“ разговарят на среща в

...
Представители на ГЕРБ и Продължаваме Промяната“ разговарят на среща в
Коментари Харесай

НА ЖИВО: ГЕРБ и ПП се срещат в търсене на допирни точки по належащи политики

Представители на ГЕРБ и „ Продължаваме Промяната “ беседват на среща в Народното събрание в търсене на допирни точки по предпочитани за страната тематики. Срещата се организира с ангажимента, че не става въпрос за договаряния за съставяне на болшинство, а за обезпечаването на опция за осъществяване на належащи политики.

В началото на срещата ръководителят на ПГ на ГЕРБ Десислава Атанасова съобщи, че двете най-големи парламентарни групи в Народното събрание са натоварени с най-вече упования от жителите и би трябвало да потърсят най-малко базов консенсус по разнообразни цели и политики.

" Редно е да завърши опълчването на предизборните акции и би трябвало да се търси консенсус и баланс, зад който стоят ползите на българските жители. Готови сме да водим разговор по оповестените от вас точки и политики и се надяваме, че и вие сте се срещнали с нашите цели. Според нас е редно в оптимално необятен консенсус да се търсят благоприятни условия България да се възвръща от рецесиите. Бихме желали тази среща да е метод за показ пред обществото, че можем да приказваме без опорки, а градивно, ясно и съответно ", съобщи Атанасова.

Гледайте онлайн тук или на



В неделя водачът на ГЕРБ Бойко Борисов съобщи, че ГЕРБ ще продължи да търси опция за сформиране на държавно управление, само че няма да поддържа " Продължаваме Промяната ".

„ Народът желае да има държавно управление, ние желаеме да имаме държавно управление. Затова ние би трябвало търпеливо, без никакви страсти, без его, да забележим къде при кой мандат може това да се случи ”, сподели Борисов.

Пред Българска национална телевизия депутатът от Политическа партия Александър Дучев разяснява, че „ единственият късмет за ръководство на ГЕРБ с нас и Демократична България е, в случай че изпълнят три-четири условия “.

„ Смяна на основния прокурор, нова антикорупционна комисия, промяна на всички корумпирани фрагменти в държавната администрация “, изброи в ефира на „ Денят стартира с Георги Любенов " той.

Снимки: Десислава Кулелиева


Последвайте ни във и
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР