Представители на френския ресторантьорски бизнес провеждат демонстрация на околовръстния път

...
Представители на френския ресторантьорски бизнес провеждат демонстрация на околовръстния път
Коментари Харесай

Ресторантьорите във Франция блокираха път

Представители на френския ресторантьорски бизнес организират проява на околовръстния път на Париж, която докара до отчасти блокиране на придвижването в утринния час пик, предава телевизионният канал BFM TV. Целта на протестиращите е да насочат вниманието на управляващите към утежняването на обстановката в голям брой заведения заради епидемиологичните ограничения против, разяснява организация Фокус.
Около 07:30 часа локално време (08:30 часа българско време) протестиращите излязоха на пътя и блокираха няколко ленти в региона на югозападния излаз от Порт дьо Сен Клу, вървейки в южна посока. Собственици, готвачи и сервитьори желаят от страната да им обезпечи спомагателна поддръжка, като показват, че заради актуалната обстановка с , техните компании де факто не работят в продължение на седем месеца. „ Да “ за новите права, „ не “ на спирането на работа! “, „ Обслужихме ви и получихме работа на повърхностен работен ден в подмяна “, „ Гордо ви обслужихме, помогнете ни! “, се чете по плакатите на стачкуващите.
 Предупреждение: Френските лечебни заведения не са подготвени за възходящия брой заболели от ковид Предупреждение: Френските лечебни заведения не са подготвени за възходящия брой заболели от ковид
Националните здравни управляващи във Франция оповестиха в събота за близо 26 900 нови инфектирани за 24 часа. В неделя броят им спадна до 16 100,...
Протестната акция се организира при започване на час пик, което провокира видимо запушване от външната страна на бул. „ Периферик " в югозападната част на столицата. Забележително е, че точно на 13 октомври в столичния район Ил дьо Франс се следи изключително компактен поток от коли. Според услугата Sytadin, дължината на тапите към 08:30 часа локално време е била съвсем 460 км.
В третия по величина град в страната, Лион, служащи и притежатели на нощни клубове също са решили да извърнат внимание на проблемите на своята промишленост, оповестява каналът. Те организират „ Операция Охлюв ", обичаен френски митинг на шофиране с минимална скорост. Той ще се организира на автомагистрала A6, която минава през града.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР