Представители на Европейската комисия /ЕК/ посетиха няколко инфраструктурни обекта в

...
Представители на Европейската комисия /ЕК/ посетиха няколко инфраструктурни обекта в
Коментари Харесай

Представители на ЕК посетиха няколко инфраструктурни обекта в района на Бургас

Представители на Европейската комисия /ЕК/ посетиха няколко инфраструктурни обекта в региона на Бургас . Това стана в интервала от 7 до 9 юни в границите на второто постоянно съвещание на комитета за наблюдаване на Програма „ Транспортна съгласуваност “ .

По време на съвещанието на комитета бе осъществен обзор на осъществяването на плановете за интервал от 2014 до 2020 година и бяха разисквани разновидности за превъзмогване на рисковете, за да не се допусне загуба на средства .

Участниците в комитета и представителите на Европейска комисия посетиха жп гара „ Владимир Павлов “ , където са осъществени строителни действия , които дават опция товарите да бъдат превозени непосредствено сред жп гарата и пристанищната зона .

Разгледан бе и обходът на Бургас, който има за цел да изведе директният трафик отвън града. Това води до понижаване на тапите и нездравословните излъчвания, икономисване времето за пътешестване и повишение сигурността на придвижване .

Посетено бе и пристанище Бургас , където бе показано новото кейово място и в действително време бе направена проява на системата за ръководство на корабния трафик .

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР